Sport pe pâine

Cele mai bune case de pariuri online din 2019 pentru mobil

Nu știu alții cum sunt, vorba lui Ion Creangă, dar eu pariez de pe mobil chiar și atunci când sunt acasă, cu laptopul lângă mine. Mi-a intrat în reflex și consider că este foarte la îndemână: câteva atingeri de ecran și gata!

Într-o eră în care 80% dintre călătorii din metrou sunt cu ochii în ecranul telefonului, operatorii din industria pariurilor s-au adaptat și și-au orientat investițiile spre dezvoltarea unor aplicații pentru dispozitivele mobile. Se pun din ce în ce mai multe pariuri direct pe telefonul mobil.

Fiecare parior are propriile așteptări

În acest moment, sunt foarte puține case de pariuri sportive online care nu au o astfel de aplicație, care teoretic le conferă un avantaj față de concurență. Asta nu înseamnă, însă, că nu se pot pune pariuri mobile și din browserele optimizate pentru ecranele mai mici.

Cele mai bune case de pariuri online din 2019 pentru pariuri de pe mobil sunt… acelea care îndeplinesc așteptările clienților. Fiecare parior are propriile așteptări, deci nu ar fi ok să dau nume de operatori, pentru că ierarhia mea poate fi diferită de a ta sau de a altuia. Așadar, voi enumera ce mă interesează pe mine la o platformă pe mobile, fie ea aplicație sau browser optimizat.

În primul și în primul rând mă interesează cât de repede se încarcă aplicația/site-ul și cât de repede se mișcă atunci când apăs pe ecranul telefonului. Degeaba este cea mai tare aplicație de pe piață dacă nu funcționează ok pe telefonul meu. Mă interesează să pot paria, deci voi opta pentru una care nu este atât de avansată în cazul în care dispozitivul meu nu este de ultimă generație.

Următorul criteriu, din punctul meu de vedere, este interfața. Culorile și designul au un efect psihologic care mă poate face să aleg un operator în detrimentul altuia, chiar dacă sunt conștient că, per total, celălalt este superior. Când spun „interfață” mă refer și la structura meniurilor. Dacă mă uit la un meci la televizor și vreau să plasez rapid un pariu, trebuie să ajung la selecția dorită în timp record. Orice secundă este crucială în pariurile live. Ești de acord cu mine?

Mă uit pe telefon chiar dacă meciul e la tv

Criteriul numărul trei: platforma de streaming video live trebuie să fie optimizată pentru dispozitivele mobile. Operatorii de top transmit multe meciuri. Uneori mă uit pe telefon chiar dacă partida respectivă este transmisă și la televizor, pentru că, uneori, cineva din familie vrea să vadă altceva la tv.

Apoi, dacă tot instalez o aplicație, e normal să caut câteva facilități în plus față de pariurile prin intermediul browser-ului. Iată la ce mă refer: să rămân logat în cont nonstop, să setez meciurile și favorite, care să fie afișate în capul listei cu rezultate sau să primesc notificări pe ecranul principal al telefonului când se întâmplă vreun eveniment în evenimentele pe care pariez.

Am lăsat la final două criterii care pentru mine nu sunt atât de importante, dar care ar putea conta pentru alți pariori: facilități unice precum plasarea pariurilor prin comandă vocală și bonusurile speciale pentru pariurile mobile.

Indiferent cum arătă topul meu sau topul tău, el se poate modifica până la sfârșitul anului. Industria pariurilor mobile este prin definiție una dinamică și orice operator licențiat are forța să lanseze un soft prin care să răstoarne ierarhia.


Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.