Din Romania

Cine zicea că la Roșia Montana se moare de foame?

Duminică, în cadrul Zilelor Culturale Maghiare din Cluj-Napoca, am zărit pe strada Kogălniceanu un stand unde o familie de roșieni vindea articole din lână 100% naturală lucrate manual, având alături și un roll-up în care își promovează micul magazin online, madeinrosiamontana.ro, un lucru demn de lăudat și apreciat, ceea ce dovedește că la Roșia Montana există și oameni deschiși la minte care s-au adaptat și pot trăi și fără minerit și cianuri.

stand made in rosia montana cluj

Cu proiectul RMGC dispărut, uite că la Roșia Montana nu se moare de foame, iar câțiva localnici s-au orientat foarte bine înspre alte afaceri și s-au adaptat rigoriilor vremii, unii cu turismul și alții din făcut ciorăpei din lână.

Unde sunt propagandiștii plătiți de Gabriel Resources/RMGC care susțineau că la Roșia Montana oamenii vor muri de foame dacă proiectul nu va fi implementat?

Așadar, haideți să intrăm cu toții pe magazinul online madeinrosiamontana.ro și să-i ajutăm pe oamenii aceștia să nu moară de foame :)

Vedeți aici povestea ciorapilor branduiți cu Roșia Montana, despre care au povestit frumos inițiatorii afacerii și în filmul „Roșia Montana există datorită vouă”.

2 Comments

  1. Amice, o sa vina timpul cand ,voi, romanii, va trebui sa parasiti Transilvania.Acest tinut este sortit sa redevina unguresc .

    RăspundeRăspunde
  2. Zacamintele de aur de acolo ,apartin Ungariei. Dupa dobandirea autonomiei, regionalizare etc ,va urma obtinnerea independentei Transilvaniei si unirea cu Ungaria.Deci, aceste zacaminte trebuiesc pastrate intacte pana atunci.

    RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.