Clujul meu

Cluj is Happy

Clujul isi demonstreaza inca o data superioritatea fata de celelalte orase din tara, realizand cel mai tare videoclip „Happy” dintre toate cate au aparut. E semn clar ca la Cluj exista oameni creativi si frumosi, care daca isi pun mintea la contributie si isi unesc fortele pentru un scop comun reusesc sa faca lucruri frumoase si admirabile. Mi-ar fi parut tare rau sa nu realizeze cineva din CLUJ un videoclip pe melodia celebra a lui Pharrell Williams, dar iata ca a aparut. Si arata bine de tot si foarte bine realizat.

Pentru ca nu e de ajuns numai sa dansezi in centrul orasului pe versurile piesei si gata videoclipul, trebuie sa exprimi emotie si sa demonstrezi ca esti intr-adevar fericit in orasul tau. Vad in clipul de mai jos zambete naturale, bucurie si trairi pe care nu le-am prea vazut in celelalte videoclipuri.

Imi place ca nu s-au limitat doar la a dansa in strada ci au dus versurile piesei si in cladirile importante, aducand astfel un plus de imagine orasului in lume, mai ales acum cand suntem Capitala Europeana a Tineretului 2015 si candidam pentru Capitala Culturala in 2021. Imi place ca au convins si niste sportivi sa intre in acest joc.

Uitandu-ma la acest videoclip simt un sentiment de mandrie ca-s clujean get beget, nascut si crescut pe strazile acestui oras. Parca te incarca cu un fel de energie pozitiva :)

Felicitari echipelor TiMAF Romania, Youth@ Cluj-Napoca 2015 si tuturor care au contribuit la realizarea clipului. Ma inclin.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.