De neinteles

Cola vs Pepsi

Stiu ca amandoua sunt nocive, le consum foarte rar si atunci de pofta, dar am observat recent, pe propria piele, o chestie. Aseara am baut trei pahare de Coca-Cola si azi noapte m-a luat o durere de stomac monstru. Am avut niste arsuri cronice in zona pieptului si la stomac de am crezut ca mor pe loc, abia am putut adormi si am jurat ca eu pe Coca-Cola nu mai pun gura niciodata.

Chestia e ca daca beau Pepsi nu am nici o problema, pot sa beau mult fara sa am arsuri. Si nu inteleg de ce, ca la fel de pline de cofeina sunt amandoua, la fel de carbogazoase, la fel de daunatoare pentru organism?

Poate ma lamureste cineva, oricine. Ce are Cola de imi provoaca arsuri la stomac si nu are Pepsi?

cola vs pepsi

foto: 10steps.org

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

One Comment

  • soryn

    Daca se repeta inseamna ca are ceva in plus la ingrediente si trebuie – daca e posibil – studiata f. atent eticheta. Personal, mi se pare chiar mai dulce… asa ca am ramas la Pepsi ca parca-i mai stabil: era aici si inainte de 89 cand ajunsese sa se vanda chiar si pe sub mana. Coca-cola parca si-a luat fabrica de la noi de cand cu criza, cu Poiana Brasov, Nokia si alte cele… :-)

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.