Colti-Lungi este un roman scris de un autor roman, dar aparut mai intai in limba engleza, iar in urma unui feedback foarte bun din partea publicului international, Editura All a decis sa il lanseze si in limba romana la Targul de Carte Gaudeamus. Volumul se situeaza deja pe locul 2 in topul noutatilor ca numar de vanzari.

Iata descrierea succinta a autorului pe contul de Facebook (www.facebook.com/coltilungi): „Un roman al bataliei civilizatiilor. Natura versus smog. Jungla versus asfalt. BINE versus RAU.”

Romanul a fost primit cu mare caldura de publicul din Romania si de peste hotare, iata cateva pareri de pe Internet (Facebook, Amazon.com si Goodreads.com):

„Fantastic book!
This book has so many elements to it that it is hard to point at just one thing and say, that this part was good or that part was good. This story is very well written with lots of great imagery, its exciting, and the characters are well developed and very believable. I can’t say enough good things about this book. If you like books with lots of adventure, this is a book you need to read.”

––––––

„This is a great book! It challenges you to think about things in a different way, especially about people who are „not like us”. Very cleverly written.”

––––––

„La inceput am ezitat sa citesc „Colti-Lungi” pentru ca foarte putine carti tip Fantasy m-au convins. Pe un drum cu trenul m-am apucat de aceasta carte si am descoperit cu bucurie si entuziasm ca de fapt nu poate fi incadrata intr-un singur gen. Este si aventura si fantasy, de groaza pe alocuri si chiar si comica (asta daca apreciati umorul negru al lui Colti – Lungi). Cartea este captivanta, nici nu am simtit orele petrecute pe tren. Personajele sunt foarte bine conturate, descrierile junglei sunt atat de bine realizate incat poti jura ca tu esti cel care calatoreste alaturi de personaje, iar lupta dusa este una care te tine captivat si care te bucura, inspaimanta si intristeaza in acelasi timp. O recomand cu multa caldura si astept cu viu interes o continuare!”

––––––

„Am recitit si varianta in limba romana si pot sa va spun ca este o carte de actiune deosebita, care te tine in suspans de la inceput pana la sfarsit. Recomand cu incredere! Felicitati autorului pentru munca depusa! Asteptam continuarea si, de ce nu, ecranizarea!”

––––––

„Colti-Lungi este o poveste frumoasa pentru copilul din tine. Eu am citit-o cu placere si mi-ar placea o continuare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.