Blogosfera

Comentaţi pe pitzipoanca.org?

Rămân uimit de fiecare dată când urmăresc update-urile de pe pitzipoanca şi cocălari câte comentarii poate atrage o singură poză şi două rânduri de text, un post are cam în jur de 50 de comentarii, poate şi mai mult depinde de cât de interesantă e. Mă întreb cam în fiecare zi cum naiba au avut blogurile astea aşa o ascensiune rapidă, cum au crescut aşa repede, cum s-au dezvoltat într-o lună cât alţii în patru, ce naiba de metode de promovare au respectivii care sunt în spatele lor de au devenit aşa de cunoscuţi, apariţii în presă, prin media, până şi la televizor s-a vorbit de pitzi.

Mă tot uit la comentarii şi ce văd, copii, tineri care caută pe internet o sursă bună de divertisment şi care nu au nicio tangenţă cu blogul, nu sunt bloggeri deloc după cum mă aşteptam, iar eternele prescurtări de pe messenger sunt la ordinea zilei.

Am şi eu o curiozitate, care-i rostul comentarilor aici, nu sunt cine ştie ce articole interesante, nu-mi oferă nicio informaţie ce scriu ăştia aici şi categoric nu mă încântă ceea ce citesc, doar mă binedispune. Sunt doar nişte amărâte de poze preluate de pe hi5 care au o descriere mai amuzantă, poze care reprezintă nişte fete mai fiţoase deci nu mă atrage deloc să comentez nişte poze şi chiar nu ştiu ce i-ar putea atrage pe restul să o facă. Mândria oare? Nu prea cred, dar orice e posibil…

Termenii aceştia de pitzipoance şi cocălari au făcut mare vâlvă în ţărişoara noastră dragă, când auzi câte unu pe stradă zicând, ‘mă ce cocălar îi ăsta’ şi nu faci altceva decât să te minunezi ce repede umblă vorbele.

Pură curiozitate. Tu comentezi pe aceste două bloguri? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce crezi că mulţi aleg să o facă?

3 Comments

 1. Spiritul de turma Banche, este spiritul de turma! Cocalari.com si pitzipoanca.org sunt cunoscuti pentru ca oamenilor le place sa vada cat de prosti sunt altii, si eu cand am avut un articol – despre hi5 – s-a vazut ca lumea era interesata, hi5 este subiect controversat si de aceea se discuta pe seama lui

  RăspundeRăspunde
 2. Se discuta si se lasa commenturi pe Cocalari.com si pitzipoanca.org deoarece este ceva diferit de altii, accentul se pune pe niste poze de haicinci.

  Atat!! Asta e succesul lor si nu texturile de zeci de randuri.

  P.S.
  Autorul de pe pitzipoanca scrie foarte corect gramatical, ortografic si estetic, lucru care lasa de dorit la unii.. :-@

  RăspundeRăspunde
 3. Idiotenia ii face sa lase comm …

  RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.