Clujul meu

CONCURS FULGER: Dau o invitatie dubla la concertul Byron de la Teatrul National Cluj

Pe 2 decembrie, Teatrul National din Cluj va fi zguduit de trupa Byron, in cadrul concertului aniversar de 8 ani al trupei – „Electric Marching Band” – alaturi de Fanfara Militara a garnizoanei din Bistrita si corul de elevi „Excelsior”. 

Byron va interpreta versiuni reorchestrate pentru trupa, fanfara si cor ale pieselor lor si vor avea ca invitati speciali doi muzicieni exceptionali cu care au mai colaborat si in trecut: este vorba despre solista Luiza Zan si violonistul Alexander Balanescu!

Concertul „Electric Marching Band” va fi inregistrat, urmand sa fie baza unui viitor DVD/Blu-ray byron! Acesta ar urma sa fie a treia productie video a trupei, dupa concertul „Live Underground” din salina Turda (2010) si unplugged-ul „Acoustic Drama” din Cetatea Targu Mures (2008).

trupa byron

Biletele la concert s-au pus in vanzare prin www.biletmaster.ro si www.iabilet.ro, acestea fiind disponibile si in reteaua magazinelor UMAN, Senia si agentiile Perfect Tour. Pana pe 20 noiembrie inclusiv, pretul biletelor in presale este de 25 lei (categoria II), 35 lei (categoria I) si 50 lei (Premium). Dupa aceasta data si la intrare, biletele vor costa 30 lei (cat. II), 45 lei (cat. I) si 60 lei (Premium).

Nu am avut pana acum ocazia sa ascult byron LIVE, dar pe 2 decembrie voi avea ocazia sa ii aud si sa ma conving singur de ce pot baietii astia. Pentru ca in ultimii ani, in jurul acestei trupe s-a creat o adevarata emulatie de pozitivism , tot internetul ii lauda si ii apreciaza, s-au scris sute de recenzii laudative la adresa trupei, toata lumea care a fost la un concert al lor a ramas realmente impresionata de prestatia celor patru apostoli ai muzicii. Vom vedea pe 2 decembrie de ce ii lauda toata lumea.

CONCURS!

Am de dat o invitatie dubla (pentru doua persoane) la concertul de la Teatrul National Cluj din 2 decembrie! Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti printr-un comentariu la o intrebare cat se poate de simpla: Cum il cheama pe solistul trupei Byron?

Aveti timp pana vineri, 28 noiembrie, ora 23:59, sa comentati cu o adresa de email valida, pe care o verificati zilnic. Daca veti avea norocul la tragerea la sorti, va voi anunta personal pe email sambata ca ati castigat, iar numele vostru va aparea pe lista de invitati. 

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.