Facebook câştigă teren în faţa site-urilor de socializare, iar asta se vede în statistici şi în numărul de utilizatori care creşte de la o zi la alta. Numărul acesta a ajuns la 375 de milioane. 375 milioane de suflete găzduieşte Facebook-ul la ora actuală. E un număr impresionant dacă stăm bine să ne gândim, am putea aduna câteva state de mărimea României în el şi tot ne-ar mai rămâne loc. Dar ce facem cu Hi5, care nu prea mai stârneşte interes, cu toate că au băgat şi ei tot felul de aplicaţii de pierdut timpul!? Ce să facem, nu facem nimic! Hai cinciul a murit, a ieşit din termenul de garanţie, la fel cum a murit şi conquiztadorul. Acum hi5 e raiul puştilor de generală cu ochelari de soare în casă, euroii lui mă-sa şi jeaca de piele a lui bunicu din anii ’70, al pitzipoancelor fragede cu poze pe maşina de spălat automată. Cineva trebuie să ducă tradiţia mai departe. Acum când vechea gardă e pe la munci grele prin străinătăţuri, la cules de merinde doar nu la dat ordine.

Vechea gardă a cocălarilor şi a pitzi-urilor au abandonat jucăria haicinci şi sunt în căutarea unei alte activităţi cu care să-şi umple timpul petrecut online. Cum la miniclip au terminat cu chiu cu vai jocurile de puzzle şi de logică, pe bookblog n-au ce căuta că e multe litere şi scrie despre cărţi, ceea ce e foaaarte foaaarte boring, pă twitter e pe bază de follow/unfollow şi nimeni n-o să se încumete să-i urmărească, din simplul motiv că nu le înţelege nimeni limba, bloguri nu-şi fac că n-au ei ce scrie despre viaţa lor hiper-importantă, pe conquiztador nu se încumetă să intre că acolo e pe bază de cultură, aşa că, ce le mai rămâne: Facebook, tată! Au auzit ei că se vorbeşte la tv de feisbook asta şi cum e el miezul şi s-au convertit rapid la feisbookism.

Numai problema e că pe facebook trebuie numele lor adevărat de divă, ăla din boletin. Ce ne facem, fatăăăh?

Păi ce să ne făcem, măh?
– Io nu am de gând să renunţ la numele meu de cod cu printzzesa_doolshe numa’ că aşa vrea adminu’. Mi se rupe de regulile lu’ ăla. N-am venit io aci pe feisbook să respect reguli, io am venit să fiu admirată, că am ce arăta slavă domnului. Că m-o făcut mama o fetitza tunată şi bine dotată.

Destul cu convertirea la feisbookism a cocălarilor şi pitzipoancelor. O mai reiau o dată pe scurt, dacă n-aţi înţeles – „greii” hi5-ului, ăia care nu sunt la cules de merinde prin State, se mută pe feisbook iar pe haicinci rămân juniorii cocălăraşi şi pitzipongiţe, under 18.

5 comentarii la „Convertirea pitzipoancei şi a cocălarului la facebookism”
  1. hi 5 la momentul actual are peste 5 milioane de utilizatori din romania.

    Cred ca asta ar trebui sa iti de`a de gandit.

  2. Si din aia 5 milioane, daca e asa cum zici tu (n-am timp acum sa verific), cati dintre ei sunt oameni cu un IQ mai ridicat?

  3. Era vb de utilizatori, nu de o statistica a culturii generale a fiecaruia.

    Una peste alta, eu nu am nici hi5, nici facebook, nimic. Chiar nu am nevoie de asa cv, nu ma ajuta la nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.