Crăciunul este, fără să exagerez, sărbătoarea mea preferată. Este acea perioadă din an în care mă simt liniștit, relaxat și îmi trag sufletul după un an greu de muncă, cu multe provocări, stres, griji cotidiene, probleme și alte lucruri mai mult sau mai puțin importante.

Dar pentru mine Crăciunul înseamnă familie. Liniștea căminului, odihna și bucuria de a fi aproape de cei dragi. Și cred că asta trebuie să însemne Crăciunul pentru toată lumea. Apropierea de cei dragi, liniștea și bunătatea.

Făcutul bradului cu câteva zile înainte de Ajun, mirosul de sarmale care te îmbie direct de pe coridor încă de cum intri pe scara blocului, toate acestea mă entuziasmează și îmi oferă așa o stare de bine. Despre asta sunt sărbătorile de iarnă, despre bunătate, familie și liniște.

Eu sunt un tradiționalist, țin la tradițiile românești cât de cât, nu sunt un fanatic, dar le respect pentru că fac parte din noi. De asta nu concep un Crăciun fără brad, nu concep un Crăciun fără colinde, nu concep un Crăciun fără a fi alături de familie.

Să ne bucurăm de aceste zile frumoase și liniștite.

Crăciun Fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.