În loc să își vadă de cariera lui muzicală destul de ștearsă, celebrul artist Florin Chilian s-a apucat să lanseze acuzații deosebit de grave și nefondate la adresa președintelui Klaus Iohannis, fără dovezi evident, că așa se poartă mai nou pe la noi. Nu pot să îmi explic cum poți tu ca și artist ajuns la vârsta de 47 ani să faci asemenea acuzații la adresa unui om, fie el și președintele țării.

florin chilian postare blog

Sper să fie dat în judecată și să probeze în justiție ceea ce afirmă, căci am speranța că încă mai există justiție în țara asta. Nu e normal să scrii asemenea bazaconii și să nu te tragă nimeni la răspundere. Orice persoană care afirmă ceva despre cineva sau îi aduce prejudicii de imagine e chemată la tribunal și i se cere să aducă dovezi cu privire la ceea ce afirmă și acuză. Dacă ai dovezi, foarte bine, publică, e o țară liberă, dar dacă nu ai și scrii doar de dragul audienței, să nu te miri că lumea e rea și vei fi tras la răspundere! Și mă îndoiesc profund că acest Chilian are vreo dovadă că „Iohannis a dat ordinul pentru tragedia de la Colectiv”, după cum afirmă chiar el, mai mare aberație ca asta nu am auzit nici la tomberonul media Latrina 3.

Mie mi se pare că domnul artist Chilian Florin profită puțin de pe urma tragediei din Colectiv pentru a mai fi băgat în seamă de presă, ceea ce mi se pare jenant și revoltător. Ok, scrii o dată, scrii de două ori, mai scrii și a treia oară ceva despre Colectiv, dar omul ăsta deja întrece măsura! Am văzut declarații peste declarații date de el prin presă despre tragedia din Colectiv de am obosit.

Chilian e un artist depășit, nu a mai scos niciun hit de câțiva ani sau o piesă mai de doamne-ajută care să intre pe radiouri, nu am mai auzit să mai fie invitat pe undeva la vreun concert, nici nu știu dacă mai face muzică, iar în loc să se concentreze pe cariera lui și relansarea ei, s-a apucat să abereze pe blog și să lanseze tot felul de acuzații la adresa unor persoane publice și să o dea în vadisme și becalisme, știind foarte bine că scandalul vinde întotdeauna foarte bine și prinde la public. Cum poți fii atât de nesimțit încât să lansezi asemenea așa zise „opinii” și să le mai pui și pe seama libertății de exprimare?

Niciun om rațional și cu capul pe umeni nu se apucă să scrie asemenea mizerii și să lanseze tot felul de acuzații nedovedite în spațiul public.

Eu nu mi-am permis să scriu absolut nimic despre tragedia din Colectiv, deși și eu puteam să o fac ca toată lumea, să îmi dau și eu cu părerea, dar nu am avut deloc putere să îmi găsesc cuvintele despre tot ce s-a întâmplat. Și am luat decizia să tac și să nu zic nimic, din RESPECT pentru cei care au avut de suferit de pe urma ei. Și pentru că am avut bun simț și destulă decență să îmi țin gura atunci când trebuia, nu să încep să devin un părerist de ocazie ca restul turmei.

Maestre Chiliane, stai jos, ai nota 2!

Un comentariu la „Cred că Florin Chilian are o problemă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.