Însemnări

Cred ca ii datorezi cuiva niste multumiri pentru ce ai realizat in viata pana acum, nu crezi? #IOU (P)

Noua campanie de promovare a brandului Grant’s Whisky ne ridica o minge la fileu si pune o intrebare foarte buna: „Daca ai ajuns departe in viata fara sa datorezi cuiva ceva, cat de departe crezi ca ai ajuns cu adevarat?”. E o intrebare care te pune putin pe ganduri si te face sa meditezi putin la ea.

Unii ajung repede, altii mai tarziu la acea perioada din viata cand pot spune cu mana pe inima ca se considera de succes si realizati: ai un job relativ bine platit, ai reusit sa iti cumperi o locuinta, poate si o masina, ti-ai intemeiat o familie, te-ai casatorit/maritat si urmeaza sa vina pe lume si un copil, reusesti sa pleci cel putin o data pe an intr-un concediu in strainatate in care sa te bucuri de relaxare si de viata. Ce mai, indeplinesti aproape toate criteriile unei vieti implinite. Am boldat cuvantul „aproape” pentru ca niciodata nu vei reusi sa indeplinesti toate criteriile pentru o viata implinita, viata iti pregateste intotdeauna mici surprize.

grant whisky

Dar daca ar fi sa faci o analiza a vietii tale pana acum, cui crezi ca ii datorezi niste multumiri pentru ce ai reusit pana in acest moment? Fiecare a realizat ceva important pana acum si cuiva trebuie sa ii multumim pentru asta, asa e normal, nu credeti? Nu poti trece prin viata fara sprijinul cuiva! Iar cel mai important sprijin pe care il primesti este, in primul si in primul rand, sprijinul parintilor, carora le datorezi totul, pentru ca te-au sustinut de mic cum au putut ei mai bine, s-au straduit sa iti ofere o educatie buna si ti-au asigurat toate conditiile pentru a avea o copilarie fericita si lipsita de griji si probleme. Si-au luat uneori de la gura pentru a-ti fi tie bine. Stiu ca ma repet, dar mai zic o data, data asta boldat si subliniat: parintilor le datorezi totul pentru fiecare dintre reusitele tale, indiferent cat de mica e realizarea. Fara ei nu ai fi ajuns nicaieri! Urmatorul set de multumiri este pentru iubita sau sotia ta, fara de care probabil nu ai fi reusit sa te maturizezi si ai fi ramas la stadiul de burlac pasionat de petreceri si distractie. Alte multumiri merg catre prieteni, care te-au sustinut atunci cand ai dat de greu si te-au incurajat sa nu te lasi infrant. Fara prieteni e dificil sa razbati in viata.

Conteaza foarte mult sa stii ca esti sprijit de cineva, chiar si moral, cu un sfat, o incurajare, chiar si o critica, iti da o oarecare incredere in tine si treci mai usor peste orice fel de greutate cand stii ca ai pe cineva alaturi.

Si ca tot se apropie sarbatorile, sa ridicam in pahar de Grant #alaturideceidragi pentru fiecare reusita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.