Media

Cred ca v-ati prins ce mizerie de televiziune e Antena 3, nu?

Deputatul PNL Mihăiţă Calimente a fost dat afara din emisiunea trompetei infractorului Voiculescu Dan, Razvan Dumitrescu, care, cica, face o emisiune „subiectiva”, dar la un gunoi mediatic gen Latrina 3 exista orice numai subiectivism nu. Papagalul de moderator o fi primit ordin de sus sa-l dea afara pe Calimente, care incepuse sa zica cam multe adevaruri si nu se pupa cu „planul editorial” din Latrina.

E de apreciat Calimente ca s-a dus in emisiune sa le demonstreze prostilor de acolo ca-s limitati si ar trebui sa-si scoata mai des nasul din curul lui Voiculescu si al lui Ponta daca vor sa fie catalogati jurnalisti, dar e in zadar, prostia in Antena 3 a atins cote mult prea mari ca sa mai poti schimba ceva. Din ce in ce sunt mai convins ca oamenii de acolo sunt un caz pierdut, in faza terminala.

Razvan Dumitrescu e un exemplu clar de moderator propagandist si un lingau media, la fel ca toti sclavii varanului.

voltaire prostie

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

2 Comments

  • Yamasha

    URAT, URAT, am vazut si eu pe Facebook asta… poate lumea incepe sa inteleaga ce inseamna antena 3, ce inseamna campania pentru ei…

    RăspundeRăspunde
  • Vasile Manu

    Manipulare, manipulare, minciuna, lipsa de deontologie, lipsa de etica, asta reprezinta Antena 3.

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.