Din Romania

Csibi Barna trebuie declarat persoana non-grata

La fel ca orice alt hater anonim și rupt în cur de pe interneți care e preocupat mai mult de viața altora în loc să facă ceva constructiv în viața lui, forma de viață numită Csibi Barna, extremistul maghiar cu grave probleme psihice, suferă de sindromul nebăgării în seamă. Astfel pot cataloga ultima sa ieșire publică, în care individul a rupt în bucăți un steag al României, ca pe un gest disperat al unui om singur și nefericit. La ce mentalitate bolnavă are, tare mă tem că băiatul ăsta nu prea are prieteni și nici o viață socială activă.

Limitatul ăsta, că nu pot să-i spun altfel, care e detestat până și de conaționalii lui, nu realizează că toate acțiunile sale sunt penibile și nu duc nicăieri, el insistă să facă pe bufonul și să se de-a în spectacol. După ce a spânzurat simbolic o păpușă Avram Iancu, a vuit tot internetul la vremea aceea, toate televiziunile și toate ziarele l-au făcut celebru pe acest individ. Acum, în 2015, după ce a observat că lumea l-a cam uitat, sinistrul personaj s-a gândit să mai facă ceva ca să mai vorbească lumea de el și să-l mai bage în seamă, și i-a venit ideea să apară din nou public în timp ce rupe în bucăți un tricolor al României. Și, surpriză!, personajul a revenit în atenția tuturor.

Singura soluție pentru a-l potoli pe băiatul ăsta este să îi fie retrasă cetățenia română, să fie trimis în Ungaria, să fie declarat persoana non-grata și să nu mai aibă dreptul să calce în România pentru următorii 50 ani, pentru că e clar că omul ăsta a prins o obsesie penibilă pentru această țară, așa că eu zic să-l trimitem de unde a venit, poate așa se mai liniștește.

Ce e mai trist e că din cauza acestor indivizi se naște ura între români și unguri. Asemenea cretini alimentează această ură între cele două nații și din cauza lor românii îi percep pe TOȚI ungurii ca pe niște dușmani, ca să zic așa. În secolul 21, anul 2015, încă mai există asemenea personaje care au un comportament de Evul Mediu și gândire extremistă.

Stau și mă întreb, oare individul ăsta are o nevastă sau o iubită alături în viața lui mizerabilă, eventual poate și un copil sau doi, nu de alta, dar nu știu zău cine ar sta sub același acoperiș cu un asemenea individ cu grave probleme la mansardă și cu un comportament de copil aflat la vârsta când descoperă viața.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.