Maria Shriver a băgat divorţ de Arnold Schwarzenegger după un mariaj de 25 ani şi, aşa cum se procedează în astfel de cazuri, averea se împarte la 50/50, mai ales că nu există un contract prenupţial. După logica mea, nu se face un contract prenupţial atunci când iubăreţii cad de comun acord că nu au nevoie de aşa ceva, îşi jură unul altuia credinţă veşnică, că nu banii sunt importanţi şi dragostea lor învinge, bla bla-uri din astea.

Tineri şi frumoşi ce erau, iubirea dintre ei a fost prea mare şi n-au mai avut chef de hârţogărie aşa că au mers pe încredere, care încredere e tot mai inexistentă în ziua de azi într-o căsnicie. La urma urmei cine s-a gândit atunci, în ’86 când s-au căsătorit, că ea se va găsi peste 20 ani să rupă legătura. El era bine făcut, mare vedetă, actor renumit, ea o simplă jurnalistă pe atunci care, probabil, arăta şi bine. Nu am de unde să ştiu asta, dar mă gândesc că nu alegea marele Arnold pe oricine să-i fie de nevastă. Am găsit şi o imagine cu ea mai tânără, avea ochi faini, dar google nu mă prea ajută cu asta, îmi dă numai imagini cu ea bătrână.

Conform TMZ, averea lui Arnold bate undeva la 300 milioane de dolari, a ei doar 100. După divorţ actorul va rămâne cu 200 şi ea mai pune 100 în cont. Bună strategie, cam aşa se fac banii în ziua de azi! Spre deosebire de divorţul Iri-Moni, măcar aici cred că a fost vorba şi de iubire la mijloc, una pătimaşă care nu a ţinut până la adânci bătrâneţi aşa cum a fost vorba în faţa altarului. Ce o fi fost în mintea ei oare ca să bage divorţ acum de guvernatorul Californiei şi unul din cei mai mari actori de la Hollywood, numai Dumnezeu ştie?! Poate s-o fi gândit că prinde un tinerel mai în formă, că vorba aia, nici Terminator nu mai poate, s-a rămolit şi el săracul.

Acelaşi TMZ a intrat în posesia actului care atestă divorţul şi după publicare s-a răspândit repede prin lume via internet.

Sunt tare curios dacă madam va alege să-şi păstreze numele… totuşi de Schwarzenegger ştie tot mapamondul, de Shriver nici dracu nu a auzit. Ar da bine să-şi vândă cărţile ca doamna Schwarzenegger.

via tmz

Un comentariu la „Cum e cu încrederea într-o căsnicie?”
  1. Stii cum e, fiecare stie ce e in relatia lui. Cine stie ce nu ii mai convenea ei sau poate s-au saturat unul de celalalt. La un moment dat din dragoste dai in obisnuinta si din obisnuinta in plictiseala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.