Clujul meu

Cum face o biserică ortodoxă un ban cinstit pe timp de vară

Cine zicea că bisericile nu pot face profit pe timp de vară, s-a înșelat. La noi la Cluj, lăcașul (cică) sfânt din cartierul Grigorescu, „Pogorârea Sf. Duh” de pe strada Mirăslău, condusă de preotul Petru Varga și acoliții săi, a găsit o metodă ingenioasă prin care să-și rotunjească veniturile pe timp de vară, când se știe, nu sunt sărbători importante și cum e perioada concediilor si a vacantelor, fraierii, adică enoriasii, nu contribuie la cutia milei asa cum trebuie.

Și ce face domn părinte ca să rezolve deficitul financiar din aceste trei luni de vară și să facă un ban cinstit? Îi lasă pe olteni să facă comerț cu lubeniță în curtea bisericii, pe câteva sute de euro lunar.

Asta înseamnă antreprenoriat și biznis profitabil, vere.

DSCN2577

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.