Clujul meu

Cum fu la Cupa Media Winners de sambata trecuta

Tenisul este un sport cu adevarat extenuant, mai ales daca-l joci la multe grade peste 30, dar e un sport captivant si frumos, unde reusesti sa arzi cateva calorii si chiar sa dai si niste kilograme jos daca joci constant. Sambata trecuta, pe 2 august, am pus mana pe racheta de tenis pentru a treia oara in viata onorand invitatia celor de la AEGON Romania si Winners Tennis Club de a participa la Cupa Media Winners, destinata reprezentantilor mass-media si bloggerilor clujeni. De jucat am jucat, dar altceva in afara de experienta nu am castigat, insa am ars cateva calorii in cele 3 meciuri disputate, toate a cate un set. Si cum n-am mai facut miscare de o buna bucata de vreme, febra musculara si-a strigat durerea a doua zi. Dar, vorba ardeleanului, o fo’ fain, o zi de sambata perfecta alaturi de #oamenifaini.

Cupa-Media Winners

Primul meci l-am jucat cu jurnalistul Patrice Podina, care mi-a dat un 6-3 obositor. Yey, i-am furat 3 ghemuri! Sunt mandru de mine. Al doilea meci, dupa o binemeritata pauza de-o bere, l-am jucat in compania favoritului, nimeni altul decat Ovidiu Blag, care prea tare nu s-a obosit cu mine, administrandu-mi un sec 6-0. Ultimul meci a fost unul lipsit de miza :)), contra cameramanului TVR Olimpiu Pop, pe care l-am pierdut cu acelasi scor, 6-0. Puteam sa obtin mai mult din ultimul meci, dar deja oboseala isi spunea cuvantul si am gafat multe mingi, am dat aiurea servele si lipsa de rezistenta si-a spus cuvantul.

Locul 1 – Ovidiu Blag
Locul 2 – Alin Gelmărean
Locul 3 – Mihai Mureșan

E misto la Winners, bere rece, pizza buna, mancare gatita excelent si terenuri de tenis numai bune pentru a incinge o partida alaturi de prieteni. Un loc perfect pentru a va petrece weekend-ul.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.