fight_for_romania_fist_by_zaigwastNu știu cum se face, dar toți naționaliștii pe care îi cunosc au fost combimați, la un moment dat, cu o unguroaică, unii mai sunt și în prezent și chiar s-au însurat cu una. Și vorbim totuși de naționaliști convinși care până să-și întâlnească jumătatea aveau o ură viscerală pe unguri de nu-i adevărat și îi vroiau plecați din țară, genul acela de persoane care când aud vorbindu-se ungurește în jurul lor încep să facă spume la gură, se enervează și încep să suduie de toți sfinții. Îi știți, n-aveți cum să nu-i știți, că toți avem câte un asemenea personaj în anturaj sau cunoaștem pe cineva care se comportă astfel.

Dar pe mine mă amuză chestia asta. Adică, frate, tu mare naționalist ce erai cândva, mare iubitor de România, extrem de înverșunat la adresa ungurilor, pe care îi detestai în ultimul hal și nu vroiai să auzi de Ungaria, ți-ai găsit sufletul pereche o unguroaică? :)) Cum vine asta? Și, ce e și mai amuzant, că iubita îi propune la un moment dat iubitului mare naționalist un city break tocmai în Ungaria, iar ăsta, vizibil spășit, accepta, ce naiba să facă, doar nu și-a refuza sufletul pereche, nevrând s-o supere că poate alta nu mai găsește.

Și uite așa se duce omul în Ungaria, unde se plimbă cu ea de mânuță, savurează o cină romantică într-un restaurant fancy, iar în jurul lui toată lumea vorbește limba pe care cândva o detesta din tot sufletul. Maxim! Caz real, povestit de un tovarăș care are un prieten ce trăiește de 3 ani cu o unguroaică. Și ăsta mare naționalist, până să o întâlnească pe tipa respectiva era anti-unguri convins.

Cum te schimbă dragostea, domle, și te face să renunți la ideologiile pentru care militai cândva. Pentru că renunți, ce altceva poți face, nu mai poți să-i înjuri pe unguri și să îi urăști când tu trăiești cu o unguroaică sub același acoperiș, pe care o iubești și visezi să-ți întemeiezi o familie cu ea.

Știi cum e aia, karma nu doarme…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.