Despre Robert Turcescu știe toată lumea că e un om de media care și-a creat o imagine de „jurnalist de casă” al fostului PDL și aripei Băsescu, dar a reacționa atât de josnic la adresa unui coleg de breaslă care nu a făcut decât să producă un pamflet muzical, foarte bun de altfel, despre condamnata penală Elena Udrea, mi se pare josnic și jenant.

turcescu mizerabil

Dragoș Pătraru, cel care realizează emisiunea „Starea Nației” la TVR, a scos un viral mișto și amuzant despre corupta Elena Udrea, iar Turcescu a reacționat destul de dur pe facebook la adresa TVR și a lui Stelian Tănase, că, vezi Doamne, cum și-a permis să accepte o „asemenenea mizerie” pe postul public la adresa stăpânei Udrea.

Udrea e cea mai coruptă ființă din „echipa” lui Băsescu, asta știe toată lumea, poate doar Videanu s-o întreacă la tunuri, iar faptul că Turcescu reacționează cum reacționează spune multe.

Dragă Robert, cu asta ai demonstrat ce fel de jurnalist ești, unul mânjit și vândut, iar reacția ta spune totul. De altfel, nu ești cu nimic mai diferit decât slugile varanului condamnat penal.

Un comentariu la „Cum recunoști un jurnalist vândut?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.