Cum sa spargi o parola de mess?

Teoretic. Nu stiu. Practic, exista o solutie. Daca ai intrat aici inseamna ca te preocupa foarte tare cum sa spargi parolele de messenger ale prietenilor tai imaginari pentru ca vrei sa vezi cu cine stau ei de vorba cand tu nu ii bagi in seama. E trist, foarte trist ce ti se intampla. Sa nu stii tu cu ce fufa se mai converseaza prietenul tau, e cu adevarat cel mai nasol moment din viata ta. Cred si eu ca te roade sa nu poti sa-i spargi parola id-ului lu’ pretena-ta sa vezi cu cine o arde cand tu nu esti prin preajma sau cu cine te inseala. Nu ai altceva la care sa te gandesti, nu ai niste teme de terminat, nu ai o femeie cu care sa trebuie sa fi, nu ai orice altceva de facut in afara de internet? Chiar nu ai? Cum sa spargi parole pe mess e singurul tau gand? Mai gandeste-te.

Daca ai fost baiat/fata cuminte si ai citit pana aici, am solutia perfecta pentru tine: GET A LIFE! Singura metoda care a dat roade de fiecare data, o metoda care nu prezinta erori, are un design usor de manevrat si este accesibil tuturor cretinilor care inca mai cauta modalitati prin care sa sparga o parola de messenger.

4 thoughts on “Cum sa spargi o parola de mess?

 1. poi ji cum fac sa aflu parola…vraeu ca de exemplu sa aflu parola id-ului meu…id-ului asta alexuza_frumusica(e ala meu) ji sa vad daca merge siteul

  RăspundeRăspunde
 2. poi ji cum fac sa aflu parola…vraeu ca de exemplu sa aflu parola id-ului meu…id-ului asta alexuza_frumusica(e ala meu) ji sa vad daca merge siteul

  RăspundeRăspunde
 3. alexutza, tu ai inteles ce am scris eu mai sus. Ce parte din articolul de mai sus n-ai inteles, sa ti-o explic in particular.

  Incearca sa tastezi in campul password, numele mamei, al tatei, al fratilor, al cainelui sau al prietenilor si vezi poate merge. Poate ti-ai pus aceeasi parola ca si la contul de hi5. De obicei merge.

  RăspundeRăspunde
 4. alexutza, tu ai inteles ce am scris eu mai sus. Ce parte din articolul de mai sus n-ai inteles, sa ti-o explic in particular.

  Incearca sa tastezi in campul password, numele mamei, al tatei, al fratilor, al cainelui sau al prietenilor si vezi poate merge. Poate ti-ai pus aceeasi parola ca si la contul de hi5. De obicei merge.

  RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.