Blogosfera

Cum se citeste un jeg pe net?

Sunt un cititor înrait al unui jeg pe internet. Nu orice fel de jeg, nu în sensul de jegul ala pe care-l colecteaza oamenii lui Prigoana în fiecare zi, ci jeg.ro. Acest jeg e un jurnal editorialistic pa net scris de un „coleg” din blogosfera clujeana. Autorul se intituleaza Darius Groza. Un puiut de comunist în viata – titulatura data de presedintele-jucator Traian Basescu într-o scurta vizita pe mealugurile clujene.

Precum zisesem adineauri, jegul e un jurnal editorialistic, deci un sait pa net cu multe, foarte multe, litere. Literele astea formeaza cuvinte, cuvintele ies din creierul lui Darius si se aseaza pe jeg.ro. Simplu ca buna ziua, nu?

Cum se citeste de fapt jeg.ro, sau cum îl citesc io, în conditiile în care timpul e prea scurt ca sa stai mai mult de 5 minute pa un sait si uneori înseamna si bani timpul asta?

Prima zi: Deschid brauzarul, tastez wwwpunctjegpunctro si astept sa se conecteze. Când s-a conectat toata pagina, studiez toate imaginile si filmuletul atasat, daca este. Dupa ce am terminat închid pagina si revin a 2-a zi.

A 2-a zi: Am vazut imaginile/filmuletul, încep si citesc primul paragraf. Am ajuns la ***, închid pagina si revin a 3-a zi.

A 3-a zi: Dupa ce am vazut imaginile/filmuletul în prima zi, am citit primul paragraf în a 2-a, acum urmeaza sa citesc al 2-lea paragraf.

A 4-a zi: Revenim cu comentarii, daca-i cazul.

Asadar se poate sa citesti un jeg pe net, chiar si în patru zile. YES WE CAN, cum ar zice varul lui Cabral de peste ocean.

Repet. Citesti în patru zile doar daca timpul tau e limitat si ai atât de multe de facut încât nu-ti permiti sa stai mai mult de 5 minute pa un sait. Daca ai prea mult timp la dispozitie, nu-ti plâng odraslele acasa, nu ai examene de dat pentru care tre sa înveti normal sau nu ai un job pe care îi musai sa-l onorezi cu prezenta, atunci poti citi jegul si într-o zi, io n-am nimic împotriva.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.