Blogosfera

Cupa Bloggerilor a rămas acasă, la Cluj!

Evenimentul fotbalistic din acest weekend care a strâns online-ul din mai multe oraşe la Cluj pentru două zile a fost Cupa Bloggerilor ediţia a doua. Dacă la prima ediţie de la Braşov am avut mai multe echipe la linia de start, acum doar 6 au reuşit să se formeze şi să lupte pentru titlul de cea mai  bună echipă de fotbal din social media. Iar la finalul turneului, Clujul s-a aflat din nou pe primul loc, acolo unde-i este locul. Felicit pe această cale încă odată echipa Mediatic Cluj pentru păstrarea cupei! Finala le-a adus ca adversari pe Smartgifts Bucureşti, ca o reeditare a meciului de la Braşov, cu câteva modificări faţă de echipa aliniată la Braşov. S-a jucat tare, a fost o luptă încrâncenată din care nu au lipsit nervii, frustrările şi atitudinea războinică a unor jucători, dar bine că s-a terminat cu bine şi nimeni nu a fost rănit. Nu contează cine a câştigat, important e că ne-am simţit cu toţii bine.

Wet Dream Team Cluj, un nume predestinat pentru băşcălie (bine că toţi v-aţi gândit la prostii când auzeaţi numele ăsta, mdea), a făcut o figură frumoasă, am fost revelaţia turneului, ne-am prezentat onorabil zic eu, iar cifrele vor rămâne în istorie. Am învins campionii cu 1-0 în primul meci, am făcut egal cu vicecampionii (1-1) şi am fost doar la un punct de semifinale. În meciul patru, ultimul, cu Smartgifts am venit după o înfrângere urâtă cu Mediatic Cluj (3-1) şi aveam nevoie doar de un egal cu bucureştenii pentru a merge mai departe, pe care aproape l-am obţinut dacă nu am fi luat un gol stupid la care arbitrul n-a văzut un fault la portar evident. Mare păcat, nu dramatizăm acum, ne pregătim serios pentru la anul, când nu mai vrem să scăpăm cupa printre dejte. Io unul am scos un gol ca şi făcut de pe linia porţii şi m-am remarcat cu două henţuri tactice la care, recunosc, trebuia să văd roşu :D. Trebuie să menţionez că atât de mult mi-am dorit victoria încât mi-am nenorocit glezna în meciul doi, am călcat strâmb, deh, mulţumită şi terenului uşor alunecos. Altfel, o competiţie faină şi distractivă. Aşteptăm cu mare interes ediţia a treia, care, am auzit zvonuri că, s-ar organiza prin mai la Mediaş.

Lotul aliniat de echipa noastră este aşa, cu link-urile aferente:

Călin Ilea în poartă.
Andrei Leczfalvi: blog, twitter
Ion Indolean: blog
Mihai Labo: twitter
Mihai Mureşan: blog
Paul Pop, tunarul nostru golgeter: twitter şi un fel de şerif principal pe fclub.ro/arsenal
Ioan Ivaşcu: blog, twitter

291753_253744888005149_163707070342265_751386_322452037_n

Mai multe poze centralizate găsiţi pe pagina de facebook Sport Meet.

Mulţumim sponsorilor fără de care nu ar fi fost posibilă desfăşurarea acestei competiţii: Canyon Romania, Banca Transilvania, Activia, Gazeta Sporturilor, Zorile Store, ETARGET.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.