Clujul meu

Sambata ne vedem pe zgura la Cupa Media Winners

Fiindca am reusit la prima aparitie pe terenul de tenis sa nu pierd la zero, la Cupa Bloggerilor de anul trecut, lucru care imi da sperante ca se poate si mai bine :)), sambata asta ma prezint din nou la Winners Tennis Club pentru a-mi arata inca o data anti-talentul pe zgura, de data aceasta la Cupa Media Winners, competitie din cadrul turneului AEGON Junior Open (16 ani) ce se adreseaza reprezentantilor mass-media si bloggerilor clujeni.

Turneul AEGON Junior Open se desfasoara in perioada 28 iulie – 4 august pe terenurile bazei Winners din Parcul Rozelor si se adreseaza, evident, juniorilor pana-n 16 ani.

Sper sa nu ma fac de rusine prea tare. Obiectivul meu: sa castig cel putin un meci. Sunt pregatit, am furat meserie de la Nadal, Djokovic, Murray si Federer. Urmarindu-i la televizor, fireste.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.