Clujul meu

Cupa Presei 2012 şi-a ales câştigătorii!

În weekend-ul recent încheiat s-a disputat la Baza Spotivă „Farmec” din cartierul Mărăşti un eveniment sportiv de tradiţie – o competiţie fotbalistică între ziariştii şi bloggerii care ştiu să dea cu piciorul în minge – Cupa Presei – organizată excelent de veteranul presei cluene, Tiberiu Fărcaş, în colaborare cu marele brand românesc şi susţinător al sportului, FARMEC.

Primul loc l-a luat echipa Gazeta Sporturilor+Ora de Cluj, care şi-au dorit cel mai mult victoria dintre toţi, atât de mult încât au transferat două piese grele în ultimul moment, de la campioana de anul trecut, echipa bloggerilor, nu dăm nume că se ştiu ei. Locul 2 l-au luat tinerii studenţi la jurnalism, anul I, iar locul 3 a fost adjudecat de echipa Organizaţiei de Tineret a PSD. Şi, ultimul loc, dar nu cel din urmă, locul 4 a fost ocupat de echipa bloggerilor, care, din păcate, anul acesta nu a reuşit să păstreze trofeul câştigat anul trecut, dar rămâne cu rezultatele obţinute cu multă trudă: două victorii şi un egal într-o grupă cu Ziua de CJ+Realitatea, echipa studenţilor la jurnalism şi o echipă Transilvania Media Group. Am câştigat grupa, dar din păcate în semifinală, respectiv finala mică, nu am mai avut aceeaşi vigoare şi şansă, întâlnind două echipe redutabile şi mult mai bine pregătite fizic, Gazeta în semifinală şi echipa PSD-ului în finala mică. Şi ţin să precizez, nu că aş vrea să mă laud sau ceva, dar eu personal rămân cu două goluri înscrise la această competiţie, din postura de fundaş totuşi.

Mulţumim încă o dată FARMEC pentru găzduirea competiţiei într-o bază de excepţie pentru amatorii de fotbal, cu tribună, teren foarte bun şi terasă pentru relaxarea de după meciuri.

Ne vedem la anul.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.