Clujul meu

Dacă eşti din Cluj şi ai blog, sau intenţionezi să îţi deschizi unul, hai la Cluj Bloggers Meet!

Clujul a avut cândva o comunitate online unită şi numeroasă, dar în ultimii ani lucrurile s-au stricat, mulţi au plecat din oraş spre Capitală, iar restul rămaşi şi-a văzut fiecare de proiectele personale. Pentru o perioadă scurtă am reuşit să ne întâlnim o mână de oameni în fiecare ultimă miercuri din lună printr-o crâşmă oarecare, cred că au fost vreo 3-4 luni în care am dus-o aşa, dar şi la asta s-a renunţat din motive pe care nu le înţeleg. De ce, nu ştiu, poate pentru că aici la Cluj noi muncim şi nu trăim exclusiv din blog şi din online ca unii de pe la Bucureşti, unii mai au şi familie, prunci şi ne e greu să ne întâlnim.  

În plus, nici nu prea au avut loc evenimente dedicate online-ului, industriei social media şi blogging-ului aici în capitala Ardealului ca să avem motive să ne vedem mai des cum se întâmplă la Bucureşti, dar se pare că lucrurile reîncep să se mişte şi aici, mai ales cu apariţia unui nou eveniment de networking cu şi despre blogging, denumit Cluj Bloggers Meet, organizat de tânăra bloggeriţă Alina Lerca, care a fost şi ea una dintre reprezentantele Clujului la Webstock 2017, eveniment care va avea loc în 16 octombrie 2017, de la ora 18:00, la Silver Power Business (Calea Dorobanţilor nr. 48, pentru cei care nu cunosc). E de apreciat că cineva se încumetă şi are răbdare să organizeze un eveniment dedicat bloggerilor într-o perioadă în care peste tot se discută mai mult despre vlogging, vloggeri şi campanii pe vloguri. Asta înseamnă că blogging-ul nu a murit, el continuă să fie relevant pentru un public destul de numeros, agenţii, comunicatori, oameni de PR, ziare, televiziuni, iar bloggerii sunt capabili să îşi formeze o comunitate destul de unită şi interactivă prin textele pe care le publică.

Dintre speakerii care vor vorbi la conferinţa Cluj Bloggers Meet, îi trecem în revistă pe cei anuntaţi deja: Robi Katai (de pe o scenă pe alta umblă instagramistul marketer, de la Webstock la Cluj Bloggers Meet – asta înseamnă să ai #valoare); Chef Liviu Balint ( va vorbi despre branding personal); Flaviu Butean – antrepenor şi programator cu o experienţă de peste 6 ani în optimizarea SEO şi user experience; Irina de la Coffentropy (blogger de lifestyle); Deocamdată aceştia sunt, nu ştiu dacă vor mai fi anunţaţi şi alţii, dar puteţi verifica pagina evenimentului. Hai că va fi interesant, cine ştie ce poţi învăţa de la fiecare! 

Aşa că, dacă eşti blogger din Cluj şi nu numai, sau intenţionezi să îţi deschizi unul  în viitorul apropiat şi vrei să intri în această frumoasă lume a blogging-ului, atunci hai pe 16 octombrie la Cluj Bloggers Meet

Pentru o mică evidenţă a participanţilor, există un mic formular de înscriere pe care trebuie să-l completaţi. 

Blogging-ul nu moare! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.