Clujul meu

Daca nu aveti ce face duminica seara, va invit la un spectacol fain de teatru

Duminica, 23 martie 2014, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, va avea loc spectacol de teatru „El si Ea” – O comedie romantică, plina de savoare și adevăr – câteodată prea mult adevăr. O căsnicie consumată care îi înrăiește pe cei doi soți. Ea vorbeşte la telefon cu mama ei ca şi cum ar vorbi cu amantul, ca să turbeze el de gelozie, el, la rândul lui, vorbeşte cu mama soacră ca şi cum ar vorbi cu amanta. Culmea este că fiecare dintre ei turbează de furie.

Am tot vrut sa ajung la piesa asta, dar de fiecare data s-a intercalat cu alte evenimente si probleme pe care le aveam si nu am reusit sa ajung. In mod sigur voi ajunge de data aceasta. Am auzit numai recomandari bune despre ea de la cei care au vazut-o.

piesa de teatru el si ea

Ora de incepere: 20:00
Pretul unui bilet de intrare: 10 lei

Din distributia piesei fac parte:

EL – Mircea Petrule
EA – Alexandra Morar
MAMA – Daria Esmin
SOTUL – Traian Alexandru Radulescu

BILETE / REZERVĂRI : 0746.929.505

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.