Sport pe pâine

Dario Bonetti la Dinamo

Nu stiu cine e, n-am auzit în viata mea de el, nici ca jucator si cu atât mai mult ca antrenor. Din ce vad, cariera sa de antrenor este formata numai din formatii cu nume, gen F.S. Sestrese Calcio (Serie D), Dundee FC (Scotia), Potenza (Liga a III-a), Sopron (Ungaria) si Gallipoli (Liga a III-a ). Numai echipe de sampion ligue, ce mai.

Habar n-am de unde l-au mai alchezît si pe asta, dar sper sa nu fie un Esteban Vigo reîncarnat. Nu o sa-mi dau cu parerea despre modul cum antreneaza si cine e ca antrenor pentru ca nu ar fi normal sa fac asta, nu-mi place sa vorbesc în necunostinta de cauza. O s-o facem la timpul potrivit.

Observ ca macaronarii sunt la mare cautare în fotbalul românesc. Daca spaniolii nici n-au auzit de campionatul nostru, englezii nici atâta, ne multumim cu necunoscuti din astia. Gen Conceicao, Napoli, Bergodi, Uhrin, Bonetti.

Mi se pare mie sau seamana cu Ogararu? Poate or fi rude cine stie…

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

2 Comments

  • Mihaita

    Am mai zis-o odata, dar simt nevoia sa repet. Astia nu stiu cum sa mai futa echipa asta de tot… Sabau nu era bun, au luat ultimul anonim de pe planeta…

    RăspundeRăspunde
  • Bancheru

    Sabau era perfect, mai ales ca avea si origini dinamoviste, dar a trebuit sa vina oligovrenul de ioan becali sa-si bage (ma scuzati) pula in echipa.

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.