Din Romania

Datele care contează

Dacă şi tu faci parte din categoria aceea de oameni care s-a săturat efectiv de mizeriile făcute de acest grup infracţional organizat care se află la conducerea ţării, du-te la vot!

Votul e cea mai puternică armă a democraţiei şi singura de care se tem toţi. Cu aceasta folosită aşa cum trebuie putem penaliza aceste elemente corupte care au pus stăpânire pe România.

Mai jos sunt datele care contează, ca să nu avem discuţii pe viitor că nu le-aţi ştiut.

Anul acesta pe 26 mai şi 24 noiembrie nu vă faceţi planuri, e în joc viitorul nostru şi al copiilor noştri! Haideţi să ne unim şi să facem tot posibilul să nu mai trimitem în Parlamentul European toate nulităţile politice ca şi până acum. Hai să gândim şi să ne informăm înainte de a pune ştampila aia şi să nu mai votăm cu cine ne zice popa şi primarul, să nu mai punem ştampila pe nişte reduşi mintal promovaţi strict pe linie de partid şi pe criterii de obedienţă sau slugărnicie, cam cum se întâmplă la acest partid absolut mizerabil numit PSD care colcăie de viermi penali.

Te-ai săturat să te conducă o analfabetă funcţional ca şi Viorica Vasilica Dăncilă şi cu şleahta lor de excremente politice care formează cel mai slab şi patetic guvern din istoria post-decembristă a României? Atunci hai la vot. Şi ia-ţi şi neamurile sau prietenii cu tine.

Se poate. Pentru că doar împreună suntem mai puternici!

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.