RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JULY 13: A pitch invader runs on the field during the 2014 FIFA World Cup Brazil Final match between Germany and Argentina at Maracana on July 13, 2014 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

România nu are niciun farseur bun, are niște tentative de glumeți care fac niște poante răsuflate și penibile, multe dintre ele preluate de la alții sau de prin străinătate. Pentru că noi nu știm să venim cu ceva nou, să inovăm, să facem ceva inedit. De ce zic că nu avem farseuri buni, pentru că nimeni nu are curajul să facă ceea ce face băiatul acesta, Vitali Zdorovețki, un comediant american de origine rusă în vârstă de 23 ani, care rupe Youtube-ul în două și se apropie de 1 miliard de vizualizări. Are peste 8 milioane de abonați la canalul său, VitalyzdTv, și face o gălăgie de bani din asta. Dacă-l urmărești, vei înțelege de ce e atât de urmărit și de ce farsele lui au milioane de vizualizări. Omul are curaj, e foarte bun, idei bune, face poante inedite și nu se trage pe cur de la nicio provocare, indiferent cât de dificilă de pus în aplicare e ea sau ce implică.

Câți dintre voi ați avea curajul să ieșiți la agățat mămici tinere pe stradă?

Sau să puneți la cale o farsă în stil mafiot?

Sau câți dintre voi ați avea curajul să o implicați pe mama voastră într-o farsă de genul acesta?

Și încă una cu mă-sa, de pe 1 aprilie 2014.

Asta-i diferența dintre un farseur adevărat și o imitație românească.

Între timp, la noi în Cluj există un băiat care se chinuie să facă farse și niște tentative de glume răsuflate și de autobază, Mircea Bravo. Urmăriți ce face Vitaly și ce face penibilul ăsta de Mircea Bravo, apoi trageți singuri concluziile și vă veți convinge de ce România nu are farseuri buni.

Da, Vitaly e cel care a întrerupt meciul dintre Germania și Argentina din finala Campionatului Mondial de fotbal din 2014. Asta-i diferența dintre un comediant.

Un comentariu la „De ce nu avem farseuri în România?”
  1. bre vasile,esti un pic cam cretin dupa descrierea facuta si termenii lipsiti de logica pe care ii folosesti…oricine poate sa inteleaga ca il apreciezi pe Vitaly,si se intelege si de ce,dar ca sa ajungi sa vorbesti asa urat de mircea…care este singurul de acest gen de la noi si talentul i se vede clar,plus tupeul pe care il are (chiar daca nu vrei sa recunosti) cel putin in comparatie cu tine, iese in strada si incearca sa faca ceva,nu ca tine ,stai in fata calculatorului si il lingi in c*r pe unu si in acelasi timp incerci sa-l faci de c**at pe altul…nu puteai doar sa il vorbesti de bine pe primul daca atat de mult iti place?trebuia sa fii tipic romanesc:cineva care nu stie sa ridice ceva,decat daca incearca sa afunde altceva…jale cu voi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.