Sport pe pâine

De ce nu ma mut la UPC Romania pentru Liga 1?

Presupun ca a aflat toata lumea ca meciurile de fotbal din Liga 1 vor fi difuzate in urmatorii 5 ani de Look TV, iar UPC Romania, Focus Sat si o anume retea de care nu am auzit pana acum, iNES IPTV, sunt singurii cablisti care le vor difuza. Eu sunt abonat RDS&RCS de cand am lasat UPC pentru a vedea fotbalul romanesc, stiti voi, cand era marea nebunie cu meciurile din campionatul romanesc difuzate de GSP TV si Digi, atunci cand trei sferturi din Romania nu stia de existenta RDS-ului si era abonata la UPC. Acum vad ca traditia se repeta, doar ca de data aceasta s-au inversat „liderii cablului”, ca sa zic asa, drepturile de televizare ale Ligii I au fost pasate de la RDS la UPC.

Din punctul meu de vedere, aceasta strategie, smecherie sau mai stiu eu cum sa-i zic a Ligii Profesioniste de Fotbal, in cardasie cu cablistii, reprezinta o mare bataie de joc pentru abonati si clienti, care sunt nevoiti sa se tot schimbe de la un cablist la altul ca sa vada gluma noastra de campionat. Numai ca, am un feeling ca nu multi vor fi cei care vor lasa RCS-ul pentru Liga 1.

look tv liga 1

LPF-ul isi vede de propriul interes si ii doare-n basca de abonatii si clientii firmelor de cablu, ei vor sa ia cat mai multi bani. Pe ei ii doare undeva ca nu e deloc usor sa tot schimbi cabluri, sa iti faci deranj prin casa, sa astepti dupa tehnicieni, care de multe ori se lasa asteptati cu saptamanile, mutat si tras mobile, scos cablurile vechi si bagat altele noi, ba se mai defecteaza un cablu, ba o mufa, ba un router, iar ai de asteptat dupa tehnicieni, poate mai trebuie sa dai o gaura in perete pe unde sa intre un cablu si asa mai departe. Mult prea mare deranjul pentru un campionat extrem de slab cum e cel al Romaniei, parerea mea.

Personal, eu voi ramane la RDS mult timp de acum inainte, sau pana cand nu vor mai fi, chiar daca nu voi putea vedea meciurile din Liga 1. Ma doare-n cot de fotbalul romanesc, oricum ma intereseaza doar cand joaca „U” Cluj, restul echipelor efectiv nu ma pasioneaza deloc. Cand joaca „U” pe teren propriu, ma duc pe stadion, cand joaca in deplasare ma duc sa vad meciul intr-un bar, intr-o cafenea sau la un prieten care are UPC si am rezolvat problema. Alte meciuri nu ma intere chiar deloc.

Si de ce m-as muta de la RDS totusi, sa pierd meciurile din adevaratele competitii fotbalistice pentru gluma noastra de campionat? Hai sa fim seriosi!

Nu mai stiu pe ce perioada difuzeaza RDS-ul meciurile din Italia, Franta si Spania, handbalul si baschetul romanesc, dar daca le pierde si pe astea in viitor si nu se gandeste sa semneze contractul de transmisie a Ligii I cu Intel Sky Broadcast Ltd., ei bine, putem spune ca acest lucru echivaleaza cu un iminent faliment.

Chiar vreau sa vad cine mai pune botul pentru Liga 1 sa se mute la UPC. Presimt o mare teapa pe care si-o ia UPC-ul cu faza asta. Ei au crezut ca, vezi Doamne, lumea va cadea in cur a doua oara pentru fotbalul romanesc si imediat vor sari toti sa-si faca abonamente la ei. Cred ca vor avea o mare surpriza. Oamenii s-au mai trezit si au realizat ce fel de fotbal avem, unul pentru care nu merita deranjul.

6 Comments

 1. Eu sunt abonat la Dolce. imi convine ca am premier league si bundesliga gratuit. De serie A si Ligue 1 nu mai vorbesc, pt ca le urmaresc rar. Am Formula 1, Bundesliga la handbal, champions league la handbal. imi lipseste doar primera division, cand vreau sa-mi vad echipa de suflet, athletic bilbao o privesc pe net. pentru liga 1 romaneasca nu as da nici macar 1 leu pentru ca nu merita. nu ma deranjeaza neaparat nivelul scazut de joc, ci celelalte jocuri facute de liga, federatie, cluburi, toate sunt in cardasie si doar mulg bani. Sper ca majoritatea romanilor sa nu se aboneze la meciurile noastre, astia pun preturi de HBO

  RăspundeRăspunde
 2. Exact. Bine zici.

  PS: Am uitat să precizez de baschet şi handbal, care sunt pe Digi.

  RăspundeRăspunde
 3. NU MA MUT DE LA RDS

  RăspundeRăspunde
 4. Lingemar in p|zda UPC si inestv si Dolce

  RăspundeRăspunde
 5. Unde s-a ajuns! sa platim sa vedem fotbalul din Liga 1 la tv ? really? niciodata!

  RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.