Însemnări

De ce nu scriu pentru VICE.com?

M-a intrebat cineva astazi.

„Vasile, tu scrii bine, lumea te citeste si esti suficient de cunoscut si celebru incat sa scrii pe VICE.com, de ce nu o faci?”

I-am dat un raspuns scurt.

– Oi fi eu cunoscut si celebru, dar inca nu am ajuns suficient de hipster incat sa scriu pe VICE. Si nu cred ca voi deveni unul in aceasta viata.

Da, mai citesc VICE din cand in cand, sunt si articole bune acolo, pe unele le sheruiesc, dar sunt unele parca izvorate din mintea unui cetatean care baga „legale”.

Si totusi, de ce as scrie pe site-ul altcuiva cand am la dispozitie propria mea platforma media unde sa imi expun ideile, gandurile si opiniile? Noi bloggerii am fost suficienti de destepti sa ne facem propriul nostru locsor pe internet si sa avem propriul canal de comunicare unde sa ne exprimam.

EU SUNT VICE!

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.