Tehnologie si Internet

De ce reclama cu Micutzu la CatMobile e cea mai tare din 2018?

Un magazin online aparent necunoscut pentru mulţi dintre noi dedicat huselor şi accesoriilor pentru dispozitive mobile (telefoane sau tablete), CatMobile, au făcut o reclamă absolut senzaţională cu celebrul comediant Micutzu. Una care a strâns deja peste 700.000 de vizualizări pe Youtube şi încă câteva sute de mii pe Facebook în doar cinci zile de când a fost încărcată.

E singura reclamă la care eu personal i-am dat replay de trei ori, am râs de fiecare dată la ea şi m-a făcut să intru pe site-ul catmobile.ro să văd ce au oamenii pe acolo. Pentru că asta e până la urmă menirea unei reclame bine targetate şi inspirate, să atragă clienţi şi să capteze atenţia, să te facă să dai click şi să îţi dai drumul la portofel.

De ce zic eu că e reclama anului 2018? Pentru că e naturală, minimalistă, sinceră şi amuzantă. Combină toatele elementele unei reclame perfecte. Nu te plictiseşte, nu te face să o închizi după primul minut, îţi captează atenţia, te binedispune şi te face să te gândeşti un pic la protecţia telefonului tău, adică atacă direct problema pe care o are orice posesor de agregat mobil – scăpatul telefonului accidental.

Reclama asta bate la fund toate reclamele pe fee-uri de mii de euro create în marile agenţii româneşti de nişte hipsteraşi care se cred creativi. O reclamă simplă, eficientă, pe înţelesul tuturor, dar care e extrem de dificil de creat. Pentru că marii jucători de pe piaţa de publicitate din România ne-au obişnuit şi se concentrează atât de mult pe tot felul de reclame elitiste, complicate, cu mesaje greu de înţeles încât uită că simplitatea e cea care aduce eficienţa.

Dacă vrei o ţară ca afară, nu mai distribui căcaturi şi nu mai crede tot ce se scrie pe internet!

Vrei o reclamă bună care să îţi aducă rezultate? Fă una care să se adreseze tuturor claselor sociale şi să vorbească pe înţelesul omului de rând.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.