Din Romania

De ce votez cu cine votez?

Azi ma simt nervos. Din nou. Nervos si ofensat ca exista atat de multi prosti in tara asta care inca mai cred minciunile si aberatiile scornite de acest focar de infectie numit „Biserica Ortodoxa Romana”. In fiecare an, pe vremea asta, se aduna la Iasi zeci de mii de cretini spalati pe creier pentru „a se ruga” si a linge un cadavru al unei individe moarte in urma cu mii de ani, despre care se presupune ca e sfanta, numita Parascheva. Nu are nimeni dovezi concrete ca e sfanta, dar preotii ii prostesc si manipuleaza pe oamenii naivi si creduli ca resturile ei ar avea diverse puteri vindecatoare. In fiecare an, resturile alea din presupusul cadavru al acestei „sfinte” sunt scoase la lumina. In fiecare an. Nimeni nu stie daca chiar e Parascheva, ca nu ai cum sa verifici chestia asta. Si cretinii cred, ca nu au cap sa gandeasca si sunt incapabili sa judece cu mintea lor proprie. Si uite asa, naivii creduli le baga milioane de lei sub sutana „baietilor destepti” din Mitropolie, iar aia fac averi colosale, isi ridica palate, isi cumpara masini scumpe, iar prostii care cotizeaza tot rupti in cur de saraci si muritori de foame raman. Asta-i Romania, bai, baiatule! Tara unde unii prospera pe spatele fraierilor si credulilor.

De asta mincinosul de Ponta e cotat cu sanse mari la prezidentiale, ca sunt multi astfel de cretini usor de manipulat in tara asta, chiar si tineri naivi si creduli care nu sunt capabili sa judece singuri. Si atunci ce sa ne mai miram ca batranii de la sate isi vand votul ieftin pe o galeata de faina si o sticla de ulei, daca tinerii de la care ai altfel de asteptari ajung sa puna botul la propaganda pesedista si minciunile scornite de comunistii din noua generatie.

Mi-a fost efectiv scarba cand l-am vazut pe Ponta la Iasi, la moaste, facand o baie de multime prin adevaratul electoral al lui, prostii, oamenii fara educatie si batranii senili.

S-a murit degeaba la Revolutie, fratilor! Au murit oameni nevinovati, pentru ce, pentru ca sa ajungem sa fim condusi acum, in 2014, tot de aceeasi comunisti?

Pe 2 noiembrie avem ocazia sa schimbam din nou ceva. Voi merge la vot la primele ore ale diminetii, la fel ca la toate alegerile de pana acum, si voi vota in asa fel incat sa nu castige Victor Ponta. Este imperios necesar sa nu castige acest individ care minte de ingheata apele cu fiecare aparitie publica. Victor Ponta si cloaca lui de baroni corupti si viitori penali sunt acolo sa impinga Romania de pe marginea prapastiei direct in groapa saraciei, a mediocritatii, a hotiei si a mizeriei. Votezi Ponta, votezi coruptia si minciuna!

Si pentru ca nu cred ca votul ar trebui sa fie secret, eu voi fi printre primii oameni care imi fac publice optiunile politice. Nu inteleg de ce toata lumea se fereste sa zica cu cine voteaza, chiar nu inteleg. Intrebi pe cineva cu cine voteaza si incepe sa o dea cotita, ca nu stie, ca nu zice si ca votul e secret. Bai, ne lasati cu tampenia asta cu votul e secret. Zi cu cine votezi ca nu te judeca nimeni si nu-ti da nimeni in cap! Uite, spre exemplu, eu merg in primul tur cu Monica Macovei pentru ca demult mi-am dorit sa votez un independent la prezidentiale, iar Macovei a dovedit ca merita votata, prin actiunile sale in Justitie si lupta sa continua cu coruptia din aceasta tara. Iar cu neamtul ma duc in turul II, in caz ca nu ajunge Macovei, pentru ca are cele mai mari sanse sa redreseze aceasta tara si sa o aduca pe drumul cel bun, plus ca e bine vazut acolo unde trebuie, in Vest, si il recomanda rezultatele obtinute ca primar al Sibiului. Iar Romania are nevoie de acea „precizie nemteasca” pentru a se dezvolta.

napoleon

E parerea mea sincera despre optiunile mele politice, nu am fost platit de nimeni sa scriu asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.