Însemnări

De Craciun, Ceausescu apare pe micul ecran

Nu, nu va speriati, nu a inviat din morti. Sarbatoriile sunt pline de surprize in perioada 22-28 decembrie la Antena 3. Nostalgia comunismului i-a lovit din plin acum de Craciun pe producatorii Antenei 3 si vor sa ne readuca aminte de perioada aceea, drept urmare, ne-au pregatit bibliografia lui Nicolae Ceausescu, care va putea fi urmarita pe 22 Decembrie.

Si asta nu e totul, cine vrea sa-l cunoasca pe Bill Gates mai bine, va putea urmarii, tot in aceeasi perioada, bibliografia acestuia. Ia te uita, sunt bune si sarbatorile astea la ceva, doar atunci putem vedea si noi filme bune si lucruri interesante. Se pare ca producatorii si-au facut un obicei din asta, lasa toate transmisiunile inedite pesarbatori, lumea-i acasa, creste ratingul, ce naiba.

Vrei sa te convingi? Poftim sursa

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.