Însemnări

De unde vă cumpărați țoale online?

Dacă și voi faceți parte din aceeași categorie de persoane care preferă să își cumpere haine online, fără să alerge prin toate mallurile și magazinele, simplu, din confortul propriei locuințe, mă simt dator să vă recomand astăzi două platforme online credibile și de unde vă puteți cumpăra țoale faine și noi la prețuri accesibile și deloc scumpe.

Eu nu dau o căruță de bani pe haine, nu pentru că nu am, că aș putea să o fac, dar prefer să investesc banii aceștia în altceva mai util sau să mă distrez de ei decât să îi dau pe niște haine care oricum nu țin mult.

ppt.ro – e un magazin din Republica Moldova, dar care are magazine în mai multe orașe din România. Mi-am cumpărat de aici două perechi de blugi, tricouri, două perechi de adidași, foarte buni și care m-au ținut destul de mult. Am fost foarte mulțumit de produsele lor. Se poate face plata cu cardul extrem de simplu și rapid, iar produsele vin în câteva zile de data plasării comenzii.

woomie.ro – un magazin online care aduce haine și încălțăminte din Marea Britanie, foarte bune, de calitate și la prețuri extrem de avantajoase și mici.

Toți cei cărora le-am recomandat aceste două magazine online au fost foarte mulțumiți de produsele comandate.

Cu plăcere.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.