Media

Desene animate pe OTV/DDTV

Postul de televiziune detinut de Dan Diaconescu îsi diversifica programul. Astfel, începând de astazi, noua grila a televiziunii DDTV va cuprinde filme artistice, desene animate pentru cei mici, dar si documentare.

Daca documentarele nu vor fi despre elodia, magda ciumac, lazarus, crima de la Timisoara, atunci va fi un lucru bun de urmarit pe OTV. Si daca mai punem la socoteala ca Diaconescu e primul mogul care va transmite documentare, treburi din astea culturale, gen, pe care nu le vezi în fiecare zi la tv, atunci mai avem un motiv în plus sa-l credem pe domnu’ Dan destept.

OTV începe sa se transforme într-un post decent. Au început cu un show destul de misto (100% adevarat), acum îsi diversifica grila cu programe pe care nu le vezi la tv foarte des. Postul atât de hulit de toata lumea începe sa reintre în normalitate, parerea mea.

via

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.