Trupa de moldoveni Carla’s Dreams trece în aceste momente prin cea mai bună perioadă a carierei lor, au două hituri de mare succes (Sub pielea mea și Acele), sunt difuzați la greu pe toate posturile de radio din România și Republica Moldova, au apariții la TV, sunt chemați în concerte prin toată țara, toată lumea vorbește despre ei, iar faima aceasta le aduce și enorm de mulți fani, unii mai normali, alții puțin mai nebuni care nu cunosc sensul cuvintelor drept la intimitate. Toată lumea vrea să afle cine sunt, îi roade această curiozitate, de parcă nu pot dormi bine noaptea dacă nu află cine e în spatele acelei măşti.

Singura necunoscută din povestea fenomenului Carla’s Dreams din industria muzicală rămâne identitatea artiștilor, aceștia alegând încă de la lansarea lor din 2013 să își construiască o carieră muzicală seperată de viața lor personală. Nimeni nu știe cine sunt, cu ce se ocupă, cum arată, câți bani au, toată lumea speculează și își dă cu părerea despre cine sunt, dar nimeni nu are ceva concret despre asta. A apărut chiar și o exclusivitate dată de niște paparazzi din Rusia, care presupun că ar fi descoperit cine se ascunde în spatele măștilor Carla’s Dreams. Evident, totul în jurul acestei trupe rămâne un mister. Și cred că asta le-a adus succesul de care se bucură astăzi – misterul.

Mie îmi place Carla’s Dreams, sunt o trupă bună, au priză la public, melodii antrenante și cu ritm, i-am văzut de două ori live în concert la Cluj, au avut colaborări cu Inna, Loredana, Antonia, Delia și alţi artişti români de succes, au scos şi câteva hituri care i-au propulsat în topurile nationale de muzica, dar niciodată, niciodată, nu mi-a păsat de identitatea lor și cine e în spatele măștilor, pentru că știu să respect dreptul la intimitate al unui artist. Chiar nu m-a interesat cine se ascunde sub masca. Dacă ei au vrut să fie anonimi și au pornit singuri pe acest drum, e dreptul lor și nu suntem noi în măsură să comentăm această decizie. E viața lor, e cariera lor și ei știu cel mai bine cum să și-o gestioneze. Oamenii au vrut să aibă o viață personală liniștită, departe de faimă, de lumina reflectoarelor, de celebritate și de viața tumultuoasă de artist, când nu poți merge la piață fără să-ti facă cineva o poză într-o postură mai jenantă și să te pună pe internet, nu poți merge să bei o cafea în liniște într-un bistro fără să te asalteze niște fani pentru o poză sau un autograf, nu poți face nimic fără ca cineva să nu te recunoască pe stradă! De ce nu le putem respecta oare dreptul la o viață privată și să ne bucurăm în continuare de muzica lor fără să ne pese cine sunt?

Orice persoană are dreptul la intimitate, indiferent că e persoană publică sau un neica nimeni. Dacă noi am ales să ne expunem viața personală pe internet și pe rețelele sociale, trebuie să înțelegem că mai există printre noi, chiar dacă ne vine greu a crede, și oameni care pur și simplu nu vor să iasă în evidență și să se afirme, ei simțindu-se mult mai în largul lor sub protecția anonimatului.

Așadar, haideți să ne bucurăm de muzica pe care Carla’s Dreams o scoate, până o mai scoate, fără să ne intereseze cine e în spatele unei măști. Eu în mod sigur asta voi face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.