despre mine

windows 10 pro key
Den Windows-10-Key bekommt ihr nicht zu Gesicht, wenn ihr für Windows 7 oder Windows 8 ein Windows-10-Upgrade durchführt. Wir zeige
Wer seinen Windows 10 Key auslesen möchte, bekommt hier ein passendes Gratis-Tool. Damit finden Sie kostenlos Ihren Lizenzschlüssel Windows 10 Product Key kostenlos für Sie

Daca ai ajuns pe pagina aceasta inseamna ca te intereseaza cine este Vasile Manu? Ei bine, ca oricare tânăr în căutarea perfecţiunii şi a succesului absolut, am trecut printr-o grădiniţă, printr-o şcoală generală, printr-un liceu şi printr-o facultate. Sunt absolvent și licențiat al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FȘPAC), din cadul Universității Babeș-Bolyai, secția Comunicare și Relații Publice.

Printre micile plăceri ale vieţii, trec în revistă următoarele: fotbalul, filme, seriale, massmedia, advertising, natura, călătoriile și munca.

Ce nu-mi place? Nu-mi plac maşinile, nu am permis de conducere, îmi plac festivalurile și concertele. Fiind născut și crescut în Cluj-Napoca, am luat parte la toate marile festivaluri ale orașului, TIFF, UNTOLD și Electric Castle, adică „Sfânta Treime a festivalurilor” – dar și altele mai mici sau mai mari

Am început să folosesc internetul prin 2002, iar prin 2004 eram implicat activ în realizarea unor campionate de FIFA, la inceput ca simplu jucator apoi la nivel de moderator, respectiv administrator ulterior. A trecut de la gradul de simplu utilizator la cel de administrator/moderator al mai multor forumuri cu specific sportiv.

Activitatea în blogging a început în 2007, pe 15 octombrie mai exact, iar de atunci pasiunea nu a încetat. Blogul este unul generalist, subiectele pe care le abodez sunt în mare măsură personale, opinii, pareri, idei, întâmplări și diverse experiențe.

Am început în blogosferă sub pseudonimul Bancheru, iar multă vreme am activat cu acest nume. Povestea acestui nickname a început într-o zi ca oricare alta, după instalarea unui joc tipic de business, „Capitalism” îi spunea la acea fvreme, iar cum nu aveam la momentul respectiv o poreclă, primul nume care mi-a venit în minte a fost bancheru, fără nicio legătură cu adevăratul sens al acestui cuvânt şi fără vreo implicare în domeniul financiar-bancar. Din 2009 însă lucrurile au început să devină mai serioase când am început să lucrez la brandul personal.

Fazele blogului din 2007

Povestea blogului a trecut prin multe faze şi multe schimbări. Multe domenii au fost schimbate, de la bancheru.info – bancheru.ro – vmanu.ro şi, într-un final, la evasile.com, iar în ultima fază a ajuns vasilemanu.ro.

Am intrat în presa locală în luna iulie 2012 și de atunci am adunat o vastă experiență ca jurnalis, acoperind cele mai importante evenimente care au avut loc în ultimii 11 ani la nivelul județului Cluj, fie sportive, culturale, sociale sau politice.

Activitate profesionala 

2009: Implicat in dezvoltarea proiectului Sportlocal.ro – redactor online si responsabil de clasamente

2012: A fost responsabil pe partea de IT pentru RIMS Productie si Constructii SRL, avand ca atributii mentenanta calculatoarelor firmei și promovarea online a serviciilor.

Dezvoltat un blog cu profil sportiv – Sportcaffe.ro – vandut ulterior (perioada mai 2010 – decembrie 2012)

Voluntar in departamentul de Subtitrari pentru Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) si Festivalul de Film „Comedy Cluj” – 2010, 2011, 2012

2012 – prezent: Co-fondator al proiectului media online local eClujeanul.ro – site-ul continuă să fie și în prezent o sursă importantă de informare pentru mii de clujeni.

2013 – 2016 – SEO Manager @ Softimpera – principalele atributii sunt promovarea si optimizarea online a site-urilor din portofoliul firmei.

2014: Dezvoltarea unui blog cu profil sportiv – Arena de Sport (închis)

2019 – prezent sportulclujean.ro – Dezvoltarea unui proiect media local și singurul site destinat 100% sportului din Cluj.

2020 – prezent – Reporter @ foaiatransilvana.ro – Unul dintre cele mai importante ziare online din Cluj, recunoscut pentru dezvăluirile incisive pe care le-a oferit pe piața media locală.