Tehnologie si Internet

Dictatura Facebook m-a suspendat din nou

După ultima suspendare de 24 de ore pe care am primit-o acum cateva zile, Facebook mi-a făcut o nouă „bucurie” şi mi-a mai dat una de 3 zile, tot pe motiv de rasism şi folosirea unor cuvinte care încalcă Standardele Comunităţii, iar nişte „prieteni”, probabil din sfera politicului, m-au raportat la greu şi roboţeii au găsit postarea asta de acum un an sau doi.

Asta e, viaţa merge înainte. Voi fi mai activ pe blog de acum înainte, pentru că de aici nu are cum să mă suspende nimeni.

Chiar, stau si ma intreb, mai există libertate de exprimare la Facebook, te mai poţi exprima liber sau trebuie să ai grijă ce scrii tot timpul ca nu cumva cineva să se simtă lezat de cele scrise?

PS: Nu-mi scrieţi pe Facebook Messenger că nu voi putea răspunde până sâmbătă, ne auzim pe Whatsapp sau SMS.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.