Clujul meu,  De neinteles

Dilema de luni

contor electricAproape la fiecare inceput de saptamana, niste domni injineri de la Electrica descarca o duba plina de contoare electrice, uneori dintr-o duba alteori dintr-o dacie papuc, in centrala din spatele blocului unde stau, cam tot o data la doua-trei saptamani i-am vazut facand asta, genul de contoare ca cel din imaginea de alaturi. Si trecand pe acolo cand era usa centralei deschisa, am aruncat un ochi inauntru si am vazut un munte de contoare electrice, dupa care m-a lovit frontal o dilema existentiala care nu-mi da pace de cateva saptamani si am zis ca numai daca scriu despre asta imi iau aceasta povara de pe suflet. Presupun ca acele contoare sunt stricate din moment ce sunt azvârlite in centrala claie peste gramada, banuiesc, iar intrebarea mea este, de ce nu sunt distruse sau aruncate la cosul de gunoi daca nu mai sunt bune, se mai pot reconditiona cumva, se pot repara, mai sunt bune la ceva, exista un program „Rabla” pentru contoare electrice, care-i faza aici, ca de cand m-am nascut si pana in prezent centrala din spatele blocului functioneaza pe post de depozit de contoare electrice si nu inteleg de ce.

Poate ma lamureste si pe mine cineva cu chestia asta, poate un anume domn blogger injiner de la Electrica Cluj, pe numele sau Daniel Rus.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.