Clujul meu

Din ciclul, aşa nu…

De ceva timp s-a deschis în cartierul Grigorescu un mic restaurant, La Luca îi spune, poziţionat pe strada Donath, colţ cu strada Bologa, pentru cunoscători. Amenajat ok, preţuri decente, mâncare bună, nimic de reproşat la acest capitol, numai că, un mic detaliu îl strică. Şi anume amplasarea tomberonului în stradă, la vedere, blocând un trotuar întreg, după cum bine se poate vedea în fotografia de mai jos.

Trec zilnic pe lângă tomberonul respectiv în drum spre job şi de fiecare dată trebuie să-mi ţin respiraţia căci duhoarea pe care o emană efectiv îţi mută nasul de la loc. Ba mai mult, câteodată chiar evit să merg pe acolo şi o iau pe cealaltă stradă de lângă, numai să nu mai trec pe lângă gunoiul ăla.

E de ceva vreme acolo şi observ că nimeni nu realizează că acest mic detaliu e, cum ar zice americanul, bad for business. Gunoiul trebuie poziţionat undeva în spate, în curte. Părerea mea.

restaurant luca grigorescu

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.