A ieşit Diaconescu din pârnaie. Mare bucurie mare pentru otevişti şi fanii DD-ului. Cum a ieşit pe poarta instituţiei a şi zis că intră în politică. Cică a văzut la bulău mulţi de Dan Diaconescu. Peste tot există un Dan Diaconescu. Aşa că Diaconescu şef îi va strânge pe toţi Diaconesci pe care i-a văzut el într-un partid. Un partid în care vor intra şi ceilalţi deţinuţi cu care a fost coleg. Partidul Poporului Român, se va intitula. Am mai văzut scenariul ăsta, cu alt protagonist. Becali. Acum e Dan Diaconescu.

Eu stau şi mă întreb, ce le pune ăstora în mâncare de le vine ideea asta trăznită de a intra în politică? Culmea că nu s-a hotărât Penescu să intre în politică după ce a ieşit din bulău, ar fi fost prea de tot! Sau nu, el nu a fost închis la Bucureşti, cred că doar acolo vin ideile astea cu politica.

După Gigi, şi Diaconescu se simte dator să facă ceva pentru poporul român. Al dracului popor ce nerecunoscător poate fi.

Pe OTV e fericire mare. Cântec, joc şi voie bună. Axinte, lăutari, „We are the champions”, „La mulţi ani”. Parcă l-am văzut pe Geoană în noaptea lui de glorie.

Vom avea multe nopţi de acum încolo cu poveşti despre momentele trăite. Ah, ce emoţionat. Mă duc să vărs o lacrimă. NOT.

Unde eşti tu, Caragiale?

Un comentariu la „Din pârnaie în politică”
  1. Salut ,sunt administratorul site-ului http://www.fete24.info (page rank 2,3500 unici pe zi) si iti scriu acest comentariu pentru incheierea unei colaborari de tipul schimb de link(linkul tau va aparea in footer) .Daca esti deacord trimite-mi codul tau pe emailul fete24.info[@]yahoo.com , pe mine trece-ma cu titlul coafuri de ocazie,multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.