Cinemateca

Doua seriale noi descoperite

Sleepy-Hollow1. Sleepy Hollow (2013) Trailer

Gen: Sci-Fi | Thriller
Nota IMDb: 7,7
Actori: Nicole Beharie, Tom Mison, Memi West

Dupa ce Ichabod Crane „moare” in timpul unei misiuni pentru Generalul George Washington in 1781, se trezeste in 2013, in aceeasi regiune, Sleepy Hallow din New York. Dar la fel si calaretul fara cap, cel cu care s-a luptat in misiunea din 1781 si caruia Ichabod l-a decapitat inainte sa moara. Ichabod este nevoit sa fie partener cu seriful Abbie Mills, iar impreuna incearca sa-l opreasca pe individul fara cap. O productie invaluita in mister, extrem de captivant si plin de suspans.

2. Low Winter Sun (2013) Trailer

Gen: Crima | Drama
Nota IMDb: 7,2
Actori: Mark Strong, Ryan Destiny, Lennie James

Un serial bun despre coruptia in politie, crime si deceptie. Totul incepe cu asasinarea unui detectiv corupt din Detroit de catre un coleg, Frank Agnew. Acesta din urma a avut grija sa-si acopere urmele, dar usor-usor adevarul incepe sa iasa la iveala. Va reusi oare Frank sa scape basma curata? Serialul e regizat de creatorul The Walking Dead si Breaking Bad.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.