Clujul meu

Draga Colin,

Iti scriu aceste randuri cu o urma de regret pe care o am dupa ce ti-am vizitat de doua ori gastro pub-ul de pe strada Cardinal Iuliu Hossu (Pavlov) si de fiecare data am plecat cu un gust amar. Imi place cum ti-ai aranjat localul, e frumos, cochet, decorul e inspirat, arata fain, nu am ce sa iti reprosez la acest capitol, nu stiu cum e mancarea caci nu am apucat sa servesc nimic, dar se vede ca ai investit ceva bănuti aici. Numai ca, ai o problema majora, care s-ar putea ca pe viitor sa te afecteze: serviciile oferite de personalul tau lasa de dorit si, pentru mine, anuleaza tot ce am zis mai sus. Apreciez că i-ai dotat cu niste pad-uri micute pe care sa isi noteze comenzile, dar daca credeai ca timpul de asteptare al comenzii va fi mai scurt si oamenii se vor misca mai rapid, te-ai cam inselat amarnic.

colingastropub cluj

Prima data cand am fost era luna trecuta, am intrat cu un prieten, ne-am asezat la o masa si chelnerita a venit rapid sa ne aduca meniurile si comanda. Am luat doua beri, au venit rapid, toate bune si frumoase, dar cand sa ne mai comandam „un rand” nici cum nu am reusit sa dam de chelnerita, ba nu se uita inspre noi, desi am stat ceva timp cu mana ridicata poate ne va vedea si pe noi cineva, ba era prea solicitata de comenzile meselor unde era mai multi oameni. Intr-un fel ii inteleg si pe chelnerii astia, o masă de doi tipi care aveau doar doua beri sunt prea mici pe langa o masa de 6-7 persoane de unde iese ciubucul mai mare. Am fost si eu ospatar si stiu cum e. Cand am vazut ca nu ne baga nimeni in seama, ne-am ridicat si ne-am cărat. Slavă Domnului că am fost inspirat să plătesc imediat după ce ne-a adus comanda, că de nu mai stăteam mult si bine pana sa vina cu nota de plată.

Dar, dragă Colin, iti spun ca prima data am luat-o ca pe o greseală, nu am pus la suflet. Sambăta trecuta am fost iar pe la voi, convins ca prima data a fost o simpla intamplare nefericita. Ne-am asezat la o masă pe terasa si am asteptat cam vreo 5 minute pană să ne vadă cineva, lucru care s-a si intamplat intr-un final, cand a aparut o domnisoara care era doar ajutor de ospătar si nu putea lua comenzi, dar ca sa nu stam mult i-am zis ca vrem si noi doua beri, si-a notat pe carnetel cu scopul de a-l informa pe ospatarul responsabil si dusă a fost. Mai trec vreo 5 minute pana sa apara si ospătarul responsabil de comenzi, ne-a confirmat comanda si urma să o primim. Din momentul cand ospătarul ne-a confirmat comanda luată de ajutoarea lui au trecut vreo 10-15 minute si berile tot nu au venit, lucru care a dus, inevitabil, la momentul in care ne-am ridicat frumos de la masă si ne-am cărat peste drum la Euphoria, acolo unde desi dai 7 lei pe o bere măcar nu stai o groaza de timp pana sa-ti vină comanda. Pentru prima dată m-am ridicat de la masă si am plecat dintr-un local, nu mai făcusem asta niciodată, tocmai pentru că niciodată nu am mai prins un bar/pub unde sa stau aproape 15 minute dupa o comanda si ea să nu vină.

Poate ca sunt eu prea pretentios, poate ca am eu asteptari prea mari, poate ca pana acum pe unde am fost am avut parte de servire prompta si nu stiu daca am fost singurul nefericit caruia i s-a intamplat ca de doua ori cand s-a dus in acelasi loc sa beneficieze de servire proasta si sa stea minute bune pana primeste comanda, dar judecand dupa numarul mare de clienti pe care il ai in fiecare seara, draga Colin, sunt sigur nu te va afecta la buzunar aceasta epistola

In incheiere, eu iti doresc sa ai tot la fel de multi clienti care nu sunt ca mine.

Te salut,
Un client nemultumit care nu va mai călca prea curand in gastro pub-ul tau

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.