Din Romania

Dragi copii, sa stiti ca Mickey Mouse nu este Victor Ponta!

Cu regret v-o spun, am facut si eu teribila greseala sa asociez de cateva ori celebrul personaj animat Mickey Mouse cu Victor Ponta si recunosc ca am fost un inconstient, nu m-am gandit deloc la consecinte, iar prin actiunile mele as putea sa le distrug copilaria multor copii aflati la varsta in care afla ca Mos Craciun nu exista, iar Iepurasul de Paste e doar o strategie de marketing din comert.

Va dati seama ce inseamna pentru un copil sa primeasca o dubla lovitura la o varsta frageda, sa afle ca nu exista Mos Craciun si Iepurasul de Paste, iar apoi sa asocieze unul din personajele sale preferate din desene animate, Mickey Mouse, cu un individ ca Victor Ponta. Practic, un sfert din copilarie i s-a distrus in cateva minute.

mickey mouse spanzurat

Mickey Mouse a fost unul dintre personajele mele preferate din desene cand eram mic, dar de cand cu alegerile prezidentiale de anul asta si de cand a ajuns sa fie asociat cu Ponta, am prins o ura pe acest personaj ceva de speriat. Efectiv nu mai vreau sa vad un Mickey in fata din cauza lui Ponta.

Ma intreb, oare cum o vom scoate noi la capat cand vom avea copii si va veni vremea sa le explicam cine a fost omul care se afla printre rezultatele cautarii dupa „mickey mouse romania”. Aia problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.