Carul cu nervi

După 33 de ani de democrație în România…

Anul acesta se împlinesc 33 de ani de la Revoluția 89 care a dărâmat comunismul în România.

33 de ani și tot nu avem mult promisele autostrăzi care să lege principalele orașe din România, iar infrastructura rutieră și feroviară sunt praf și pulbere, fără nicio perspectivă de viitor. Facem o eternitate până la mare, ne chinuim pe tot felul de drumuri județene și comunale dezastruoase și ne riscăm viața de fiecare dată când pornim la drum.

Cine e vinovat pentru toate aceste probleme? Cine ar trebui să răspundă? Întreaga clasă politică din ultimii 33 de ani, toate partidele care s-au perindat la guvernare și au avut puterea să facă ceva, dar au ales să facă fix NIMIC. De asta suntem la coada Europei. Mă refer aici la partidele mainstream care au controlat și controlează România de 30 ani: PSD-PNL-UDMR. Toate au avut Puterea în mână în ultimii 33 de ani. Rezultate? Zero.

Și mai întreb o dată, cine răspunde pentru subminarea economiei naționale?

Vom ajunge vreodată să ajungem de la Cluj la Budapesta sau Viena pe autostradă? Vom ajunge vreodată să facem câteva ore de la Cluj la București pe autostradă, fără să mai stăm în coloane pe eterna Valea Oltului? Întrebări și întrebări, dileme peste dileme…

33 de ani de democrație și încă mai sunt școli și case cu buda în fundul curții, fără apă, fără canalizare, fără gaz sau fără curent.

România – rușinea Europei. Restul e cancan.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.