Nu inteleg deloc invidia oamenilor pe succesul altora, nu-i vad rostul si nu vad cum te poate ajuta pe tine daca il privesti cu invidie pe un prieten, o ruda apropiata sau o cunostinta care a avut mai mult succes in viata. Am tot vazut oameni si oameni, diverse comportamente si am ajuns la concluzia ca romanii sunt răi şi rănchiunoşi, iar daca cineva din grupul lor are putin mai mult noroc ajunge sa fie privit cu invidie. Unora li se citeste invidia pe fata, iar daca sunteti atent veti observa acest lucru cu ochiul liber.

Citat-Tudor-Musatescu

Sa fiu sincer, personal, nu am purtat niciodata invidie pe unul sau pe altul care a avut mai mult noroc in viata ca mine, are mai multi bani si e mai fericit, chiar ma bucur sincer pentru el, il felicit si imi scot palaria in semn de respect in fata lui/ei. Chiar ma bucur in general pentru oamenii care fac mai multi bani ca mine si sunt mai prosperi, asta inseamna ca ii duce capul si sunt mai destepti ca mine, ceea ce e demn de respectat, nicidecum invidiat.

Nu stiu voi, dar pe mine intotdeauna m-a ambitionat succesul altora. Adica daca am vazut pe unul sau pe altul ca prospera si are succes, chestia asta a reusit de fiecare data sa ma ambitioneaze si mai tare si sa incerc, prin fortele mele, sa ajung la nivelul lui.

In rest, cu invidia nu ajungi sa faci multe. Efectiv nu te ajuta cu nimic in viata daca il privesti cu invidie pe un prieten sau apropiat care a avut mai mult noroc decat tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.