divort
foto avocatdinromania.blogspot.ro

In ultimele luni am auzit multe lucruri despre divort, cunosc multi oameni implicati intr-un astfel de proces, unii dintre ei fiind cunoscuti de-ai prietenilor mei. Iar divortul nu e un lucru foarte usor peste care sa treci, mai ales atunci cand nu se poate rezolva pe cale amiabila si cand in joc se afla un copil sau doi, trei, o mica avere, o mostenire sau niste bunuri materiale cu greu agonisite. Efectic m-am crucit de ce povesti am auzit despre divorturi, despre procese, treburi cu avocati, judecatori, cum e viata pe la tribunal si alte asemenea. E foarte nasol ca se ajunge la divort dupa, sa zicem, o casnicie de cativa ani buni, dar stiti cum e vorba aia, dragoste si fericire cu sila nu se poate…, asa ca, inevitabil, se ajunge la divortul la notar sau cu ajutorul avocatilor. Sunt lucruri pe care, in viata, e mai bine sa le eviti si sa nu ai de a face cu ele.

Eu nu sunt casatorit, nu am fost, inca sunt tanar si am tot viitorul in fata si, cel putin pentru urmatorii 2-3 ani, nu am deloc ganduri de insuratoare, dar sper din tot sufletul sa nu ajung vreodata la divort. Am fost martor la certuri familiale, am auzit tot felul de povesti despre cum intre doi soti care si-au jurat candva credinta si iubire vesnica, pana cand moartea ne va desparti si alte asemenea, s-a iscat un adevarat razboi civil. Ce se afla la gura unei femei despre fostul sot sau ce parere are barbatul despre cea care i-a fost candva sotie sunt cuvinte greu de reprodus in scris si chiar verbal. Un repertoriu de injuraturi ca la usa cortului, blesteme, suduieli si cuvinte grele care ar face invidios orice microbist.

Si toate acestea pentru ca nu exista nenorocita aia de intelegere si nu se poate pe cale amiabila. Fiecare parinte vrea custodia copiilor, e normal, fiecare parte vrea jumatate din avere, daca exista una, fiecare parte o tine pe a lui/a ei, fiecare parte nu se lasa pana nu obtine ceea ce isi doreste.

Dar exista un site, un portal de informatii despre divort, cum sa faci o cerere divort, ce implica un proces de divort, sfaturi pe care le poti cere de la specialisti si diverse alte resurse despre divort care te pot ajuta sa fii cat mai informat inainte sa te aventurezi pe campul de lupta, pentru ca, fara sa exageram, un proces de divort e precum un camp de batalie in adevaratul sens al cuvantului.

Acesta este noul lansatul divort.ro – un site nisat unde gasesti toate informatiile necesare cu privire la acte necesare divort, custodia copiilor, drepturile de vizitare, pensia alimentara, partaj si multe alte subiecte. O pagina web cu informatii complete despre tot ceea ce trebuie sa cunosti despre un divort, acces la dosarele de divort existente, cat si resurse si consultanta sub forma de servicii de psihologie, mediere, divort la notar, divort prin avocat pentru a ajunge la cel mai bun rezultat posibil in timpul si in urma unui divort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.