Azi s-a dat drumul la marea fraiereala nationala de la emag.ro si alte magazine online si offline, imbracata si cosmetizata frumos in Black Friday de Romania. Sau, altfel spus, cum sa cresti preturile inainte ca sa ai de unde scadea de Black Friday.

Nu mi-am propus sa scriu astazi ceva despre mizeria asta de Black Friday romanesc, dar am sesizat o chestie care trebuie mentionata, nu de alta, dar pleiada de bloggeri platiti de emag.ro sa promoveze BF n-o sa va zica asta niciodata.

Tableta Galaxy Tab 3 Lite pe emag.ro are pretul astazi 349 lei, redus (cica) de la 499 lei. Numai ca, surpriza!, aceeasi tableta, cu aceleasi specificatii, era tot 349 lei inainte cu cateva luni. Stiu clar asta pentru ca o aveam in wishlist cu pretul de 349 lei si vroiam sa o iau in curand. Nu am dat nici un fel de link sa nu ma acuzati ca fac afiliere.

Ma uit peste wishlist-ul meu si au modificat si pretul tabletei la 499, crezand ca unii suntem prosti si nu ne prindem. Mi-au spus unii ca lor le-au disparut toate produsele din wishlist astazi. Atat de penibil.

In rest, ramane cum am stabilit, asteptam 28 noiembrie – adevaratul Black Friday – si mergem pe Amazon.

Este ora 9:30 cand redactez acest text si sunt doar cateva produse cu stoc epuizat, spre deosebire de alti ani cand la ora asta nu mai gaseai nimic. Sunt absolut convins ca vanzarile de anul asta n-o sa le depaseasca pe cele de anul trecut.

emag BF teapa

Un comentariu la „emag.ro a inceput marea fraiereala nationala”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.