Clujul meu

Eroii nu mor niciodată!


Eroii nu mor niciodata

Cluj-Napoca. Pe 21 decembrie 2010 de la ora 10:00 pornim din faţa fostului hotel Astoria (actual, camera de comerţ) într-un Marş în memoria eroilor revoluţiei din 21 decembrie 1989. O zi care a însemnat libertatea unui întreg popor de sub dictatură comunistă. Multe lucruri nu s-au schimbat în bine după sângerosul regim, aceiaşi ticăloşi, poate mai ticăloşi, ne conduc, sărăcia şi mizeria dăinuie în România anului 2010, dar ce nu trebuie să uităm niciodată: nu trebuie să-i uităm pe cei care au avut curajul să strige împotriva sistemului, să se lupte cu el pentru ca noi, astăzi, să fim liberi! Ne-au câştigat liberatea. Ei sunt eroii, şi eroii nu mor niciodată! Ei rămân veşnic în inimile noastre drept cei care au schimbat România. Nu vorbim de cei care au urmat rând pe rând la putere distrugând tot ce a clădit Ceauşescu, să nu stricăm articolul cu acest subiect, acum.

A lăsat poporul în beznă şi l-a supus la foamete pentru a duce România în elita mondială, era un megaloman convins, vroia tot mai mult, tot mai mult, nu se mulţumea deloc cu puţin. Ce am văzut în filmul „Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu” este doar partea bună a României (elogii, laude, manifestaţii), ce nu s-a arătat niciodată, şi probabil că nu se va arăta, este sângele vărsat de aceşti oameni pe care noi astăzi îi omagiem. Să le arătăm puţin respect!

O filmare la care trebuie să medităm. Urmăriţi-o cu atenţie pentru că merită.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.