Online & Tech

Exista Kiss FM si in Spania…

Iata peste ce dau in turul meu de dimineata pe facebook. Kiss FM de Spania.

Din cate vad postul spaniol si-a inceput emisia in 2002, in timp ce Kiss Fm Romania abia in 2003, imediat ce a murit Radio Contact. Bine, nu punem la socoteala de cand a inceput emisia Delfinul, care a fost in 1990 btw, nu asta ne intereseaza.

Intrebarea care conteaza aici este, care s-a inspirat de la cine? Bine, e logic care s-a inspirat de unde, am pus eu prost intrebarea: oare sa fie doar o simpla coincidenta sau cineva s-a inspirat mult prea mult de la spanioli?

Deci nimeni nu mai e creativ in tara asta? Copiem/(UPDATE: cumparam) formate de emisiuni de succes din afara si ne laudam in tara cu succesul pe care-l face emisiunea respectiva, iar cand ni se atrage atentia ca mai exista o emisiune/post de radio/whatever in Italia sau Spania, nu facem decat sa dam din umeri. Chiar numai sa ne inspiram de la altii suntem in stare, asta ca sa nu zic furam sau plagiem? Un pic de imaginatie, sa realizam ceva cu capul nostru nu sa furam o idee din afara, se poate?

Bebeluselor, dans…

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.